Rezultati natječaja za domove SC Varaždin

Piše
Petra Haleš

Aug 11, 2017

Studentski centar u Varaždinu objavio je privremene rezultate natječaja za prijem u studentske i učeničke domove.

Na natječaj je pristiglo ukupno 756 prijava, od čega ih je 37 bilo nepotupunih, a dvije su prijave stigle izvan roka.

Privremeni rezultati natječaja:

  • ukupno je smještaj dobilo 597 studenata: Učenički dom Graditeljske škole Čakovec 28 studenata, Čakovec 39 studenata, Križevci 7 studenata, Koprivnica 9 studenata i u Bjelovaru 10 studenata.

Studenti koji su ostvarili pravo na stari studentski dom u Varaždinu, mogu useliti od 1. rujna, a studenti koji su ostvarili pravo u novom domu useliti će 1. prosinca 2017.

Prvih 20 studenata (bodovna lista) koji čekaju useljenje  novi dom ostvaruju pravo na smještaj u Učeničkom domu Varaždin do useljenja u novi dom. Ostalih 70 studenata po broju bodova do useljenja u novi dom ostvaruju pravo na subvenciju za podstanare.

Za prikaz bodovanja potrebno se prijaviti svojim AAI korisničkim računom. To možete učiniti ovdje.  Oni koji nisu imali svoj AAI korisnički račun bodove mogu vidjeti ovdje. Korisničko ime i lozinka su isti koje ste koristili prilikom prijave na natječaj.

Rok za žalbu je u roku od osam dana od objave privremenih rezultata natječaja (10. kolovoza), a dostavlja se putem poošte na adresu:

Studentski centar Varaždin
Povjerenstvo za rješavanje prigovora
J. Merlića 9
42000 Varaždin

Više informacija možete pronaći ovdje.

Komentari