Izaslanstvo Neptunovog svijeta – misija i poteškoće

Piše
Branka Kovač

Jan 12, 2017

Ako ste dio Izaslanstva Neptunovog svijeta, stalno putujete između svijeta materije i eteričnog svijeta mogućnosti. Zadatak vam je materijalizirati vaš svijet mašte.

Na osnovu onoga što je stvoreno, mi smo si organizirali život, stvorili ljudsko društvo. Stvari koje postoje u Neptunovom svijetu bi korijenito promijenile našu civilizaciju kad bi se uspjele materijalizirati. A što postoji u Neptunovom svijetu? Sve što možemo zamisliti.

Neptunov svijet

Neptunov svijet je svijet mašte, mogućnosti, onog još neviđenog. Govori se da je to svijet iluzija, no to je samo svijet koji još ne postoji u našem. Pa ako iz našeg svijeta gledate nekoga tko živi u Neptunovom svijetu, da, reći ćete da živi u iluziji. Jer živi po pravilima tog drugog svijeta, komunicira s bićima iz drugog svijeta, bavi se stvarima koje ovdje ne postoje. S te strane, to je iluzija. No u Neptunovom svijetu to je stvarnost koja ovdje još ne postoji. Bilo što iz Neptunovog svijeta se može prenijeti u ovaj i to radi Izaslanstvo Neptunovog svijeta.

neptunovog svijeta

Izaslanstvo Neptunovog svijeta

Umjetnici su zasad jedini društveno priznati izaslanici Neptunovog svijeta. Oni ulaze u svijet mašte i kroz svoje umjetničko djelo materijaliziraju neki dojam, osjećaj, viziju. Promatraju društvo koje postoji, odlaze u Neptunov svijet po nešto što bi moglo doprinijeti razvoju civilizacije u boljem smjeru, stvaraju i materijaliziraju. Umjetničko djelo je simbol ukorijenjen u našu stvarnost koji može biti uporište razvoja te ideje za bolje sutra.

Ako ste dio izaslanstva Neptunovog svijeta, a niste umjetnik, u ovom prostoru i vremenu možete biti u velikim problemima. Neptun je otkriven tek nedavno, 1846. godine, i mi smo kao civilizacija tek počeli raditi s njegovim energijama. Izaslanstvo je još na obuci.

Što Izaslanstvo radi?

Izaslanstvo stalno putuje između dva svijeta. U ovom svijetu je prisutno i promatra. U Neptunovom nalazi nešto što mu se izuzetno sviđa i želi dodati ovome. Zatim to prenosi preko granice. Možete zamisliti da balončiće od sapunice pretvara u lego kockice. No, Izaslanstvo je mlado i zasad trenira dvije stvari – prelazak preko granice i prisutnost u ovom svijetu.

neptunovog svijeta

Opasnosti

Pošto je poanta materijalizirati nešto što nam se svidi iz Neptunovog svijeta, mi iz tog svijeta moramo izaći i vratiti se u ovaj. Moramo prijeći granicu. Zvuči jednostavno, no to je za Izaslanstvo veliki problem. Za njih je Neptunov svijet drugi dom i kad stignu do granice, tik da će prijeći natrag ovdje, čuju zov sirena. Očara ih, hipnotizira, omami. Ako nemaju kontrole nad sobom, povući će ih natrag, u Neptunove eterične dubine i neće se vratiti. Trebat će dosta truda i rada da Izaslanstvo nauči neprestano preskakati granicu i materijalizirati svoje vizije. Zato je potrebno da budete prisutni ovdje i sada, a za detaljnije upute o materijalizaciji kontaktirajte Saturna.

Ako zapnete u Neptunovom svijetu, i nikada niste potpuno prisutni, postat ćete ovisnici, žrtve nasilja, energetski vampiri, melodramatični paranoici, spasitelji koji na kraju sebe unište… Trenutačno je takvo stanje. Radimo na tom problemu.

Komentari