Selfie “težak” 200 000 dolara

Piše
Mateo Galić

Jul 16, 2017

Selfie ili vlastoručno snimljena autoportret fotografija nezaobilazan je svakodnevni “ritual”, a najčešće se koristi kako bi se ovjekovječili posebni trenuci u životu. Ovoj djevojci neće ostati u dobrom pamćenju.

Nespretna posjetiteljica umjetničke izložbe 14th Factory zauvijek će zapamtiti ovaj događaj. Pokušavajući napraviti selfie napravila je štetu od 200 000 dolara i šokirala sve prisutne.

Prema izvještajima iz muzeja u kojem je postavljena ova izložba, trajno su oštećene tri skulpture, a cijeli incident snimile su sigurnosne kamere, prenosi Mashable.

Nespretna djevojka željela je zauvijek zabilježiti svoj posjet ovoj izložbi ali je napravila nevjerojatnu glupost. Leđima se naslonila na jednu od skulptura, nakon čega je izgubila ravnotežu i pala na prvu skulpturu. Nakon pada, ta skulptura je proizvela domino efekt, zbog čega je još deset njih palo na zemlju.

Pogledajte ovaj video i vodite računa gdje i kada radite selfije. Pored ovakvih nezgoda selfie može biti vrlo opasan ako ga izvodite na opasnim mjestima poput rubova kanjona, litica, zgrada i sl.

Komentari