Studeni u Kinu Valli

Piše
Lorena Sikavica

Nov 02, 2017

Redovan kino program započinje se s čak tri američka hita: hororom Slagalica strave 8 (Jigsaw), biografskom dramom Dvorac od stakla ( The Glass Castle) i akcijskim trilerom Američki plaćenik (American Assassin), te poljsko-njemačkom misterijom Tragovi (Pokot).

7. studenog obilježava se Dan neovisnih kina uz biografsku avanturu Odisej, renomiranog francuskog redatelja Jérômea Sallea, danski triler za mlade Ljubavna bomba, redatelja Madsa Erichsena te Dvorac od staklaDestina Daniela Crettona.

U drugom tjednu studenog prikazat će se Ubojstvo u Orient Expressu (Murder on the Orient Express) remake istoimenog hita iz 1974. koji se temelji na jednom od brojnih romana Agathe Christie, Odisej (L’Odyssee) biografski film o legendarnom istraživaču Jacquesu Cousteau, Egzorcizam, horor Dalibora Matanića motiviran istinitim događajem te Ubojstvo svetog jelena ( The Killing of a Sacred Deer), misteriozni triler s Nicole Kidman i Colinom Farrelom u glavnim ulogama.

Treći tjedan vam, osim Pulice u kaputu, donosi još jednu ekraniziranu Marvelovu poslasticu, filmski hit Ligu pravde (Justice League) u 2D i 3D verziji i dva nezavisna filma: bugarsko grčku dramu Slava (Slava) te  Predgrađe (Suburbicon) redatelja i glumca Georgea Clooneya. U subotu, 18. studenog očekuje vas još jedna Metropolitan opera HD uživo: Anđeo uništenja, Thomasa Adesa.

U zadnjem tjednu studenog najmlađe ljubitelje glazbe i filma će obradovati animirani film o Miguelu koji sanja glazbu,  Coco i velika tajna (Coco) 2D i 3D uz koji se prikazuje i kratki animirani film Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina. Odrasle očekuju dokumentarni film Glasnije od oružja, znanstveno fantastični triler Tajna broja sedam (What Happened to Monday) i komedija Kakva majka takva kći (Telle mere, telle fille) s Juliette Binoche u glavnoj ulozi. Studeni pozdravljamo uz glazbu i video spotove Brune Krajcara: Moje pjesme, moj film.

Komentari