Željko Bebek u Ciboni

Piše
Lorena Sikavica

Dec 21, 2017

Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih pjevača na ovim prostorima s više od 40 godina uspješne glazbene karijere iza sebe, te velikom vojskom obožavatelja svih generacija spreman je za regionalnu koncertnu turneju u 2018. godini pod imenom ‘Ono nešto naše’!

Zagrebački koncert koji otvara niz Bebekovih koncertnih nastupa dogovoren je 8. ožujka 2018. u KD ‘Dražen Petrović’, na dan koji je posvećen svim ženama, a odabir termina nije slučajan za nositelja pjesme ‘Ako voliš ovu ženu’ koja već duži perido suvereno drži vrhove domaćih top lista.

Na najavljenim koncertima Bebek će predstaviti ne samo pjesme sa svog aktualnog studijskog albuma ‘Ono nešto naše’ kao što su ‘Prvak svijeta’, ‘Ja po kafanama’, ‘Ono nešto naše’, već će to biti i presjek njegovog dugogodišnjeg respektabilnog glazbenog opusa među kojima će se naći i neizostavni naslovi Bijelog dugmeta s kojima je Željko snimio osam studijskih albuma. Uz prošireni bend, te gudačku sekciju svojom energijom i prodornim unikatnim glasom ovaj koncertni velemajstor vjerujemo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Prva stanica dugoočekivane turneje u Hrvatskoj započet će u Ciboni u četvrtak, 8. ožujka 2018., a nakon toga slijede Osijek/17. ožujka/Gradski vrt i Split/24. ožujka/ dvorana Gripe.

Ulaznice:

  • FAN PIT: Early Bird 100kn / Pretprodaja 120kn / Redovne 140kn
  • PARTER: Early Bird 80kn / Pretprodaja 100kn / Redovne 120kn
  • TRIBINA: Early Bird 110kn / Pretprodaja 130kn / Redovne 150kn
  • VIP: Early Bird 160kn / Pretprodaja 180kn / Redovne 200kn

Prodaja:

Facebook

Komentari