Student Day Festival u Rijeci

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 09, 2017

Nakon sedam uspješno održanih Student Day Festival-a, nastavlja se s jedinstvenim projektom kako u Hrvatskoj tako i u široj regiji.

Student Day Festival će u 2017. godini ponuditi bogati repertoar kulturnih, sportskih, informativnih, zabavnih i glazbenih sadržaja uz poznate hrvatske i svjetske izvođače.

Projekt Student Day Festival je podijeljen u nekoliko faza. Prvu faza projekta predstavlja kulturni tjedan – Culture Week, a cilj mu je motivirati studente da se aktivno uključe u bogati kulturni život grada i Sveučilišta.

Druga faza obuhvaća predstavljanje studentskih inicijativa, udruga i projekata. Na riječkom Korzu studenti će promovirati vlastiti rad te informirati građane i studentsku zajednicu.

Sportski dio je treća faza. Studenti će na Korzu imati mogućnost natjecati se u različitim sportskim disciplinama, poput graničara, nogometa, košarke, squash-a, itd. Koncertni dio predstavlja četvrtu fazu festivala, a održati će se u petak 2. i subotu 3. lipnja.

Riječ je o potpuno besplatnom dvodnevnom festivalu gdje će nastupati veliki broj izvođača, sukladno usmjerenju i kvaliteti postignutoj u prethodnim izdanjima.

Izvor: studentdayfestival.com

Komentari