ESN Dubrovnik organizirao Erasmus Street Festival

Piše
Ana Leko

Nov 21, 2016

Nikada nije bilo lakše upoznati različite kulture i kušati raznoliku hranu. To dokazuju članovi ESN-a Dubrovnik održavanjem Erasmus Street Festivala ovoga petka i subote  u klubu mladih Orlando.

U petak i subotu održao se Erasmus Street Festival – događaj kroz koji su studenti na razmjeni iz dvanaest zemalja, kao i lokalni studenti imali priliku predstaviti svoje kulture. Sudionici su kroz razne radionice i prezentacije saznali ponešto o povijesti, tradicijama i legendama svih zemalja koje sudjeluju u projektu. Održao se i Food Festival na kojemu su se mogle kušati razne delicije specifične za pojedinu zemlju, a studenti su ih sami pripremali. Studenti i posjetitelji pokazali su, također, svoje znanje na Nacionalnom kvizu.

Ovaj je projekt financirala je Erasmus + Student and Alumni Association te je promovirao raznolikost kultura i mobilan način života. Erasmus Street Festival idealna je prilika za proširivanje horizonata i poticanje na mobilan način života uz ugodno društvo i raznovrsnu hranu.

Komentari