Sudjeluj na webinaru BizHack Startup Caffe

Piše
Petra Haleš

Nov 18, 2020

Saznaj od varaždinskih poduzetnika kako postići dugoročnu financijsku održivost i rast poduzetničkog pothvata ili projekta! Webinar BizHack Startup Caffe održava se sutra, 19. studenoga, od 17:00 sati i otvoren je za prijave sudionika iz cijele Hrvatske!

U petom online izdanju BizHack Startup Caffe webinara “Održivi razvoj i skaliranje poslovanja” poduzetnici domaćini s varaždinskog područja će sa sudionicima webinara podijeliti svoje iskustvo rasta i skaliranja poslovanja, kako su to postigli te koji su im resursi bili potrebni na tom putu.

U prvom dijelu događaja Ivor Bihar, COO Mediatoolkita će održati kratko predavanje na temu održivog razvoja i skaliranja poslovanja. U drugom dijelu događaja, panel raspravi koju će moderirati Karlo Kukec, direktor TechParka Varaždin, sudjelovat će Jelena Kovačić, urednica i direktorica izdavačke tvrtke Evenio d.o.o., Ivica Kruhek, direktor tvrtke Marker d.o.o. te Goran Kanižaj, suosnivač i direktor tvrtke MOBILISIS. Razgovarat će se o širenjima na nova i strana tržišta, akvizicijama te drugim mogućim načinima rasta poslovanja.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. Potrebna je prethodna prijava putem sljedeće poveznice. Više informacija o ciklusu online susreta dostupno je na poveznici.

Komentari