Terminko – novi način naručivanja za liječničke preglede

Piše
Petra Haleš

svibnja 04, 2020

Zagrebački učenici i studenti ove se godine mogu naručiti za liječničke preglede za upise u srednje škole i na fakultete putem aplikacije Terminko.

S ciljem poštivanja propisanih epidemioloških mjera zbog situacije s pandemijom COVID-19, naručivanje za liječničke preglede za upise u osnovne škole i fakultete u školskoj –  akademskoj godini 2020/2021. vršit će se putem mobilne aplikacije Terminko.hr, na koju učenike i studente upućuje Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar.

Korištenje aplikacije vrlo je praktično i jednostavno, a jedna od mogućnosti je i navesti i željeni termin pregleda. Ovu aplikaciju mogu koristit samo učenici koji su srednju školu završili u Zagrebu ili studenti koji su do sada studirali u Zagrebu.
S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju i organizaciju rada u Službi za školsku i adolescentnu medicinu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „ Dr. A. Štampar“, za akademsku godinu 2020./21. potvrde će se izdavati uz prethodnu dostavu sljedeće dokumentacije.

1. Upitnik za studente (popunjava se na ovdje)

2. Uploadati na upitniku za studente ili donijeti kopije na sam dan pregleda: podaci o cijepljenju, recentna medicinska dokumentacija ukoliko bolujete od kroničnih bolesti, Rješenje o tjelesnom oštećenju, Rješenje o primjerenom programu obrazovanja i Odluku o polaganju ispita državne mature uz prilagodbu ispitne tehnologije ukoliko ista postoje

Preporučena datoteka za upload je PDF

3. Obrazac za izdavanje predračuna

4. Odabrati željeni termin pregleda

5. S web stranice željenih fakulteta isprintati propisanu potvrdu o psihofizičkoj sposobnosti

6. Doći na termin s potvrdom o uplati (Laginjina 16, Zagreb)

Sve upute i obreasce možete pronaći ovdje.

Iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar poručuju kako je na pregled potrebito donijeti zdravstvenu iskaznicu, te doći obavezno sa zaštitnom maskom.

Komentari