Tisuće ljudi na otvaranju drugog Zagreb Beer Festa

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 18, 2018

Zagreb Beer Fest u četvrtak je u 16 sati otvorio svoja vrata, a već prvi dan je publika na Trgu Francuske Republike/Parku dr. Franje Tuđmana u centru Zagreba pohrlila na cugu, hranu i sjajne koncerte.

Na festivalu je bilo tisuće posjetitelja ne samo iz Hrvatske, već i iz cijele regije te su ispunili cijelu lokaciju Zagreb Beer Festa, koja je ove znatno proširena u odnosu na prošlu godinu.

Glazbeni dio programa otvorili su Ischkariotzcky, nakon njih na stage su stali Mnogi Drugi, a publiku je prije headlinera oduševila sjajna Bojana Vuntirušević. Nipplepeople su na pozornicu Zagreb Beer Festa stali oko 21:30 sati, a do samog zatvaranja prvog dana festivala su predstavili niz velikih hitova poput pjesama „Frka“ i „Sutra“.

Zagreb Beer Fest nastavlja se cijeli vikend, a u petak će na festivalskom glazbenom dijelu nastupati Let,3, Kandžija & Gole žene, Markiz, Porto Morto i Sfumato.

Zagreb Beer Fest je najavio i popratni festivalski sadržaj s brojnim nagradama. Svakog dana Zagreb Beer Festa ćete možete igrati najzabavniju društvenu igru beer pong, a subotu i nedjelju publika može rezervirati i za SMART pub quiz kojeg će voditi najpopularnije lice TV kviza, Tarik Filipović.

U ponudi je više od 150 vrsta najboljih piva, proširena je i gastro ponuda, a ulaz na festival je besplatan.

Photo galerija (7 slika)

Komentari