3D tetovaže

Piše
Mateo Galić

svibnja 11, 2017

Ukoliko ste se odlučili ukrasiti svoje tijelo tetovažom razmislite o 3D tetoviranju. Neki majstori za tetoviranje prave prava umjetnička djela crtajući uvjerljive 3D slike na vašem tijelu.

Tetoviranje je trend koji je u posljednjem desetljeću zarazio mlade diljem svijeta. Ukrašavanje tijela raznim motivima sve je popularnije. Od nekadašnjih sasvim jednostavnih tetovaža, koje se sastoje od diskretnih sličica i natpisa, današnje tetoviranje je krenulo u sasvim novom smjeru. Najnoviji hit ljubitelja tetoviranja su 3D tetovaže.

Ove tetovaže prava su remek djela i u većini slučajeva djeluju vrlo uvjerljivo. Naravno, za ovako nešto morate odvojiti hrpu novaca, vremena, strpljenja, ali i voditi računa kojem majstoru prepuštate svoju kožu. Ukoliko se odlučite za ovaj tip tetoviranja budite sigurni da ćete privlačiti poglede okoline. Tetovaža nije samo slika na vašem tijelu već ona šalje svojevrsnu poruku o vama i vašoj osobnosti. Zato vodite računa što stavljate na sebe. Vodite računa da vaša tetovaža ne šalje krivu sliku o vama i da umjesto divljenja izazovete zgražanje i ismijavanje.

Ako vas zanima kako izgledaju 3D tetovaže, pogledajte neke od najzanimljivijih primjera u galeriji…

Photo galerija (14 slika)

Komentari