Na Veterini upisi na poslijediplomske specijalističke studije

Piše
Iva Bucić

Oct 29, 2016

Zagrebački Veterinarski fakultet upisuje studente na poslijediplomske specijalističke studije, a za 16 smjerova nastava ove akademske godine počinje u ljetnom semestru.

Školarina po semestru iznosi 8 tisuća kuna, a rok za prijavu je 27. siječnja. Osim zamolbe i ovjerene preslike diplome te prijepisa ocjena i potvrde o podmirenju školarine, trebat će vam izvod iz matične knjige rođenih, domovnica, dokaz o poznavanju engleskoj jezika i životopis. Prijavu s dokumentima treba poslati na adresu Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Heinzelova 55, 10000 Zagreb.

Smjerovi koji vam stoje na raspolaganju su Uzgoj i patologija divljači, Teriogenologija domaćih sisavaca, Uzgoj i patologija laboratorijskih životinja, Unutarnje bolesti, Patologija i uzgoj domaćih mesoždera, Kirurgija, anesteziologija i oftalmologija s veterinarskom stomatologijom, Higijena i tehnologija hrane životinjskog podrijetla, Proizvodnja i zaštita zdravlja svinja, Mikrobiologija i epizootiologija, Uzgoj i patologija egzotičnih kućnih ljubimaca, Dobrobit životinja, Veterinarska patologija, Sanitacija, Sudsko veterinarstvo, Provedba veterinarskih postupaka sigurnosti hrane u klaoničkom objektu i Menadžment reprodukcijskog zdravlja mliječnih krava.

Više informacija potražite na ovom linku.

Komentari