StudentCuts 2017

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 15, 2017

Pozivamo vas na StudentCuts, najveću hrvatsku međunarodnu reviju studentskih radova organizirana od studenata za studente. StudentCuts će se održati 25. i 26. svibnja 2017. godine u prostorima Studentskog centra u Zagrebu, Savska cesta 25.

Pogledaj preko 100 jedinstvenih studentski radova i zabavi se uz ekipu kroz zabavne aktivnosti koje su pripremljene: Virtual Reality svijet, turnir u Tekkenu 5 na Playstationu 2 i u stolnom nogometu. Upoznaj nove kolege, započni priču, razmijeni doživljaje i posjeti korisna predavanja odličnih predavača.

Proslavi početak kraja semestra u stilu. Provedi dva dana uz zabavne aktivnosti dok istovremeno oštriš svoj ukus za studentsku kulturu. Poslikaj se sa frendovima, navrati do šanka, budi zapažen ili se izgubi u noći uz headlinere Laku i Grettu te DJ-a. Cjelokupni program možete pogledati na službenoj stranici: www.studentcuts.hr

Pripremljeno je i mnoštvo besplatnog sadržaja, ali i nagrada za sudionike naših natjecanja.

Preuzmi svoju besplatnu ulaznicu na entrio.hr za oba dana u papirnatom ili elektroničkom obliku jer ulaz bez ulaznice nije moguć.

Komentari