9. Ljetna škola hrvatskog i njemačkog jezika

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 26, 2017

I ove godine Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u suradnji s Fachhochschule Burgenland GmbH iz Austrije održava devetu po redu Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika od 9. do 29. srpnja.

Program je koncipiran za studente preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija koji bi htjeli usavršiti znanje njemačkog jezika po principu hrvatski student uči njemački, a austrijski student hrvatski jezik.

Nastava se odvija svakim radnim danom, sveukupno 60 sati nastave jezika, te učenje u tandemu sa austrijskim polaznikom. Polaznici su podijeljeni u grupe shodno razini znanja njemačkog jezika, a nastavnici su profesori sa austrijskih sveučilišta. Program se sastoji i od organiziranih terenskih nastava, radionica te izleta i filmskih večeri. Na kraju ljetne škole polaznici polažu ispit i dobivaju potvrdu o položenom ispitu.

Troškove ljetne škole: smještaj u dvokrevetnim sobama, polupansion, troškovi održavanja nastave, organiziranja izleta te ostalih popratnih sadržaja snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK). Polaznici su obvezni snositi troškove dolaska i odlaska na ljetnu školu te uplatiti pristojbu za sudjelovanje u iznosu od 1.800 kuna uz mogućnost plaćanja u dvije rate.

Više na: pravst.unist.hr

Komentari