Prijavi se na GeCCo natjecanje!

Piše
Ana Leko

Oct 17, 2016

Tražiš li nove izazove za provjeru svojih znanja i sposobnosti iz područja projektnog menadžmenta? Želiš li se povezati s mladim projektnim menadžerima iz 18 zemalja svijeta te raditi na rješavanju jedinstvenog case study zadatka u online okruženju? Onda je GeCCo natjecanje upravo ono što tražiš.

GeCCo (Global eCollaboration Competition) je međunarodno online natjecanje koje okuplja članove nacionalnih IPMA Young Crew grupa u case study natjecanju.

Osim što stvara povezanost između nacionalnih YC-a, GeCCo širi i spoznaju o važnosti i prednostima globalnog fenomena u projektnom menadžmentu – radu u virtualnim timovima.

Također, koncept natjecanja je pravi izazov – u 24 sata riješiti case study zadatak iz područja projektnog menadžmenta. Na tom putu morat ćeš savladati i pokoju besanu noć, analizu rizika, komunikaciju na engleskom, provjeriti svoja teorijska znanja, pronaći najbolji način za izmjenu informacija, raditi s ljudima koje si upoznao u online svijetu prije tek nekoliko dana te nadvladati moguću lošu internetsku vezu.

Osim glavnog 24-satnog događaja koji će se održati 12. i 13. studenog, natjecatelji će imati vremena bolje upoznati sudionike iz svog tima u pre-case study tjednu koji će obuhvatiti period od 5. do 11. studenog.

Ove godine GeCCo će okupiti 108 sudionika iz 18 zemalja. Uz to, kroz rujan i listopad, potencijalni sudionici pozvani su pratiti predavanja GeCCo akademije u kojoj će svjetski stručnjaci projektnog menadžmenta dijeliti svoja znanja i iskustva iz područja svoje struke.

Za natjecanje se mogu prijaviti svi motivirani pojedinci mlađi od 35 godina.

Prijavi se jer upravo ti možeš biti jedan od 6 sudionika koji će predstavljati IPMA Young Crew Croatia na ovogodišnjem izdanju GeCCo-a.

Svoju prijavu ispuni do 20. listopada na sljedećem linku. U slučaju dodatnih pitanja, javi se lokalnoj organizatorici Josipi Anđal na e-mail adresu josipa.andal@youngcrew.hr.

Više informacija o natjecanju saznaj na službenoj stranici, a sve novosti možeš pratiti i na Facebooku.

Komentari