Konačni rezultati natječaja za Studentski i đački dom u Zadru

Piše
Petra Haleš

Aug 25, 2017

Objavljeni su konačni rezultati Natječaja za prijem studenata u Studentski dom Sveučilišta u Zadru i Srednjoškolski đački dom Zadar. Rezultati su dani po godinama studija.

Na stranicama Sveučilišta u Zadru objavljene su konačne rang liste Natječaja za prijem studenata u Studentski dom Sveučilišta u Zadru i Srednjoškolski đački dom Zadar.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentski i učenički dom informacije o smještaju mogu pogledati ovdje.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u Srednjoškolskom đačkom domu smještaj moraju potvrditi do 11. rujna 2017. voditeljici Studentskog doma (tel.: 023/ 203 005; e-mail: alisa.peric@unizd.hr). Ukoliko se student ne useli u studentski dom do 13. listopada te o razlozima ne obavijesti Upravu Centra za studentski standard, smatra se da je odustao od smještaja u domu i njegovo se mjesto dodjeljuje prvom kandidatu koji je ostao ispod crte na natječaju.

Studenti viših godina, useljavaju u studentski dom od 1. do 12. rujna isključivo radnim danom od 8 do 16 sati. Ukoliko student želi prolongirati useljenje za listopad, o tome treba izvijestiti voditeljicu doma.

Komentari