Starter Mjesec karijera

Piše
Lorena Sikavica

Dec 01, 2017

Još ne znaš kako provesti današnje poslijepodne ili želiš kvalitetno popuniti ostatak tjedna? Donosimo ti prijedloge kako se zabaviti i usput mnogo toga naučiti!

Mudrost počinje željom za znanjem, a znanje je upravo ono što možeš dobiti od 15. studenog do 14. prosinca. Starter i eSTUDENT te pozivaju na sudjelovanje u Starter Mjesecu karijera, cijelom mjesecu koji je posvećen pripremi studenata za buduće, uspješne karijere.

U nastavku Starter Mjeseca karijera očekuje te:

Izlet na buduće radno mjesto: Degordian i Mediatoolkit

U sklopu ovog izleta, zaposlenici Degordiana i Mediatoolkita ispričat će ti nešto više o tim poduzećima i njihovoj strukturi, a imat ćeš priliku vidjeti okruženje u kojem rade. Osim toga, ovo je odlična prilika da dobiješ korisne savjete za buduću karijeru, ali i stvoriš nova poznanstva.

Ako ti ovaj izlet zvuči kao prilika koju ne smiješ propustiti i smatraš da bi ti mogao pomoći pri tvom razvoju karijere, požuri i prijavi se jer je broj prijava ograničen.

Vrijeme i mjesto: 8. prosinca | 15 sati | Vukasovićeva 1

0b33f2e1-ecb5-4347-9e0d-701ee7498738

Career Speed Dating

Razgovori za posao stvaraju ti stres i misliš da se ne znaš poslodavcima predstaviti u dobrom svjetlu? Smatraš da bi ti iskustvo probnog razgovora za posao odlično došlo?

U tom slučaju, 14. prosinca će samo 8 minuta biti dovoljno da nastanu snažne iskre između tebe i poslodavca!

Sudjelovanje na eventu je besplatno i prednost imaju studenti iz područja STEM-a. Broj mjesta ograničen, stoga požuri i prijavi se do 3. prosinca 2017.

Više o Career Speed Datingu doznajte na web i Facebook stranici.

Komentari