DIO tribute by Bible Black, Sarea, Voltage i Once Alive u Močvari

Piše
Kristina Jelić

Apr 20, 2016

Bible Black jedini je tribute band Ronniju Jamesu Diou i dolazi nastupiti u petak, 22. travnja u Močvaru.

Bible Black je nastao 2010. u čast malenog čovjeka velikog glasa, Ronniea Jamesa Dioa. Ovaj bend odlikuje to, da izvlači najbolje iz studijskih i live izvedbi bendova u kojima je Dio pjevao (Rainbow, Black Sabbath, Dio, Heaven & Hell). Bible Black jedini je tribute band Ronnieu Jamesu Dio-u u ovom dijelu Europe. Bible Black je nastupao po cijeloj Hrvatskoj, a sada dolaze u Močvaru.

Uz Bible Black tribute band, nastupit će i Sarea, Voltage, Once Alive i DJ Kneža.

Sarea je šesteročlani švedski bend osnovan je 2008. godine. Do sada su objavili 3 studijska albuma: Rise Of A Dying World (2008), Alive (2010) i This Is Not Goodbye (2014). Kritičari ih opisuju kao melodični udarac u lice s teškim i agresivnim zvukom na stageu.

Voltage je mladi stoner/heavy metal bend iz Zagreba osnovan je 2012. godine. Ovaj peteročlani bend stvara autorsku glazbu s izričajem na engleskom jeziku. Njihovi glazbeni utjecaji kreću se u sferi stranog hard rocka, blues rocka, stoner rocka te heavy i groove metala. Uzori su im bendovi kao što su Black Sabbath, Russian Circles i Down. Na ovom koncertu bend će promovirati svoj album prvijenac.

Once Alive je zagrebački bend koji su u ljeto 2013 formirali Vlad Vučeta i Marin Suić. Krajem 2013. godine bend je objavio svoj prvi demo album. Nakon nekoliko promjena u postavi, bend objavljuje drugi demo album Initium Novum. Krajem 2014. godine raspadaju se te se vraćaju nakon 9 mjeseci i objavljuju svoj prvi EP album, Once Alive. Bend trenutno radi na svom prvom albumu.

Poslije koncerta, DJ Kneža za vas će puštati najbolje od heavy metal glazbe kao što su Judas Priest, Helloween, Blind Guardian, Iron Maiden, Manowar, Saxon, Black Sabbath, Accept, In Flames, Running Wild, Megadeth, Iced Earth, Sabaton, Powerwolf, Grave Digger, DragonForce, Gamma Ray, Avantasia, Alestorm, Parkway Drive, Primal Fear, Bring Me The Horizon, W.A.S.P, Metallica, Anthrax, Slayer, Testament, Cannibal Corpse…

Koncert počinje u 22 sata, vrata se otvaraju u 21 sat, a karte možete kupiti po cijeni od 25 kuna na ulazu Močvare.

Komentari