Fox in the box ovog vikenda otvorio svoja vrata

Piše
Nikolina Oršulić

Apr 19, 2016

Avanturisti željni adrenalina dobili su novo omiljeno mjesto u gradu, nekad se zvalo RoomEscape, a sada je franšiza promijenila ime u Fox in the box. Međutim, nije se promijenilo samo ime!

Fox in a box novo je ime franšize RoomEscape. U cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj sve je više room escape tvrtki koje u nazivu imaju riječi escape, room, exit, game. Naše novo ime, kao i cijeli brend je zaštićen na globalnoj razini, uzbuđeno nam je priopćila vlasnica Renata Matošina.

Ime franšize, lokacija, soba, mnogo je novih uzbuđenja koja vas čekaju u zagrebačkoj prijestolnici adrenalina. Nova lokacija nalazi se u Ulici kneza Mislava 14, preko puta donedavne lokacije RoomEscapea, a dobru energiju u novi prostor unijela je svojim nastupom i Marina Orsag iz Studija smijeha koja je ovog vikenda svojim dolaskom uveličala otvorenje Fox in the boxa.

IMG-20160418-WA0019

Novo ime i nova lokacija, novi članovi tima i po prvi put kreiranje vlastite sobe čemu se jako veselimo. Nova lokacija je išla prvenstveno zbog mogućnosti kreiranja vlastite sobe pa dok radimo na tom projektu, odlučili smo obnoviti i modernizirati našu već poznatu i obožavanu Pljačku Banke.

Dakle, promijenila se i igra. U novoj sobi koju su s velikim guštom roomescapeovci uređivali, igrači postaju lopovi i imaju 60 minuta da ukradu dijamante iz sefa. Vlasnica Renata dala nam je uvod u novu ulogu igrača, ali moramo priznati da nas je veoma uspješno zaintrigirala. Tko ne bi želio biti bad guy barem nakratko?!

Za razliku od naše druge dvije igre – Bunker i Zombie lab, gdje ste vi “dobri dečki” i spašavate svijet, ovdje imate drugačiju ulogu – ulogu lopova. Vješt ste i uhodan tim lopova koji pljačka banke, a ovaj put ste se namjerili na Centalnu Banku u Zagrebu. Upoznati ste s činjenicom da ulaskom u prostor aktivirate tihi alarm i da će policija doći za 60 minuta, ali svejedno ne možete odoljeti dijamantima skrivenim u trezoru. Ako vas uhvate, ne gine vam doživotna!

U ovu igru, za razliku od druge dvije, ide do 6 igrača. Razlog tome je što je ovo najteža igra i bit će izazov čak i iskusnim igračima.

IMG-20160418-WA0020

Uz Pljačku banke na novoj lokaciji će se tijekom ljeta osmisliti još dvije sobe. Također, postoji i prostorija za druženje koja će se moći koristiti za team buildinge, rođendane ili druženje nakon igre.

Smionost, strateške vještine i iskustvo u ovakvim scenarijima koje većina nas gleda samo na filmu uskoro će se moći brusiti i u Splitu, Zadru i Rijeci jer će i ti gradovi dobiti svoje prve room escape igre, a ekipa zagrebačkog Fox in the boxa jako se veseli tim prinovama.

Podsjetimo, ekipa portala već se okušala u Zombie labu i izvrsno se zabavila. Uskoro i vas očekuje iznenađenje!

Spasili smo svijet od zombija: RoomEscape nas je očarao

Komentari