ESN Zagreb prima nove članove

Piše
Ana Leko

Aug 29, 2016

Ako želiš saznati što je Erasmus Student Network, pridružiti se njihovoj velikoj obitelji i kroz akademsku godinu sudjelovati u organizaciji događanja za Erasmus studente, dođi u petak na prezentaciju regrutacije ESN-a Zagreb.

U petak, 2. rujna u 18 sati u prostorijama Sveučilišta u Zagrebu (Ulica kralja Zvonimira 8, soba 13) održat će se prezentacija regrutacije ESN-a Zagreb na kojoj će svi zainteresirani moći saznati nešto više o samom radu Udruge, ali i o tome kako se mogu priključiti.

esn zagreb

Nakon prezentacije, zainteresirani će se moći prijaviti za članstvo u jednom ili najviše dva tima Udruge:

  • Sport tim, ICE tim (Intercultural Exchange)
  • Party tim
  • SocialErasmus tim
  • Travel tim
  • PR tim
  • ESNcard tim

Kroz cijelu akademsku godinu, članovi imaju priliku sudjelovati u organizaciji događaja za Erasmus studente u Zagrebu. Također, članovi sudjeluju u radu same Udruge, s obzirom da je Udruga isključivo bazirana na radu volontera i samim time imaju priliku raditi na svojim vještinama – organizacija događaja, timski rad, komunikacijske vještine, strani jezici, koordinacija i organizacija.

esn zagreb

Na prezentaciji bit će riječi i o Buddy programu kojemu je cilj svakom dolaznom Erasmus studentu koji se prijavi u Buddy sustav, osigurati jednog lokalnog studenta koji će mu pomagati u prilagodbi novoj sredini i kulturi. Lokalni studenti na taj način mogu steći internacionalnog prijatelja, usavršiti strani jezik, saznati nešto više o drugoj kulturi i još mnogo više. Oni koji su već i sada zainteresirani za Buddy program mogu se odmah uključiti na način da ispune prijavni online obrazac.

esn zagreb

Za više informacija o radu Udruge i pojedinog tima te o Buddy programu, pozivaju se svi zainteresirane da se pridruže 2. rujna i saznaju zašto se trebaju priključiti najvećoj europskoj studentskoj mreži.

Više o ESN Zagreb možete saznati na webu i Facebooku.

Komentari