Predavanje “Kako biti uspješan, a ne izgubiti dušu?”

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 11, 2017

Predavanje “Kako biti uspješan, a ne izgubiti dušu?” će se održati 17. svibnja u Studentskom centru u Zagrebu.

Većinu svoga vremena provedemo u poslu kojim se bavimo ili razmišljajući kako će to jednog dana izgledati. Jedan od najvećih izazova današnjice za poslovne, uspješne ljude i sve mlade koji se nadaju to postati je: Kako biti uspješan (student, djelatnik, poduzetnica,…) , a ne izgubiti dušu?

Srijeda, 17. svibanj u 19 sati

Predavanje će održati Dr. Dražen Glavaš, viši predavač poslovne etike i liderstva na Veleučilištu Vern, poslovni trener s ETIKom (Edukacija, Trening i Komunikacija), predsjednik Udruge poslovnih ljudi Partner i jedan od govornika na TEDx KoprivnicaLibrary. Predavanje se organizira u partnerstvu Udruga Fokus,Step, Partner i Bibilja 365.

Ponedjeljak, 29. svibanj u 19 sati

Još jedan izazov posebno u Hrvatskoj je pitanje korupcije. Organizira se i drugo predavanje na temu, Global Work and the Challenge of Corruption (Globalni rad i izazov korupcije). O ovoj temi govoriti će gost iz SAD-a, Dr. Albert M. Erisman, predavač poslovne etike, poslovanja i tehnologije na poslovnoj školi Sveučilišta Seattle Pacific, suosnivač i glavni urednik časopisa Ethix (ethix.org), te autor knjige „Slučajno menadžer“.

+ Promocija knjige „Slučajno menadžer“

Poslije predavanja će se održati i promocija knjige „Slučajno menadžer“ autora Dr. Alberta M. Erismana. Svoja razmišljanja o knjizi, uz Dr. Erismana, sa nazočnima će podijeliti Kristijan Cinotti (direktor i partner MAZARS Cinotti Audit), Doc. dr. sc. Katica Knezović (predstojnica Katedre za sociologiju i filozofiju pri Učiteljskom fakultetu u Zagrebu), Alis Marić (osnivačica bloga „Čitaj knjigu“) te Ivan Topčić (vlasnik Tim Kabel, proglašen najboljim poduzetnikom u Republici Hrvatskoj u 2014. godini).

Oba predavanja su besplatna!

Pozivamo studente i mlade, ali i sve zainteresirane, da dolaskom obogate svoje znanje i sudjeluju u izgradnji boljeg društva.

Komentari