Vatra u Tvornici kulture

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 15, 2017

U petak 19. i subotu 20. svibnja u Tvornici kulture, Vatra će po prvi puta u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta sa različitim set listama pjesama.

Nakon što su uspješno predstavili svoj akustični program u rasprodanoj dvorani Lisinski prošle godine, te na taj način podigli ljestvicu više i publici predstavili niz svojih hitova u potpuno novim aranžmanima, poput aktualnog singla ‘Gorim (akustik)’ koji je već našao mjesto među deset najemitiranijih pjesama na HR Top40 listi, Vatra je spremna za novi izazov.

Prvi dan, 19. svibnja donosi nam akustični koncert, poput onog u Lisinskom, uz glazbene goste i bend pojačan gudačima, perkusijama, brass sekcijom, na kojem će Vatra uživo predstaviti akustični album snimljen u Lisinskom koji izlazi ovog proljeća.

Drugi dan, 20. Svibnja, rezerviran je za Vatru na struju! Očekuje vas žestoki rock koncert na kojem će bend uz svoje poznate uspješnice po prvi puta uživo izvesti i neke od pjesama koje upravo sprema za budući studijski album.

Ovime se nakon zagrebačkih koncerata u velikim prostorima (Dom sportova, Lisinski), Vatra ujedno po prvi puta vraća u klubski prostor Tvornice koji je rasprodala prije tri godine na svom rođendanskom koncertu, sa željom da u godini kada bend postaje punoljetan to ponove dva puta.

“Dvodnevno druženje sa dva potpuno različita programa u Tvornici kulture za nas su novi izazov, nova igra, nova ekspedicija na kojoj planiramo proslaviti 18-ti rođendan Vatre, uživajući u društvu naše vjerne publike”, kaže Ivan Dečak.

Kako bi svojim fanovima omogućili što povoljnije cijene da mogu doći na svaki od ova dva različita koncerta, bend je u dogovoru sa organizatorom koncerta uz jednodnevne, pripremio i limitiranu količinu dvodnevnih ulaznica, te ekskluzivan poklon za najbrže kupce dvodnevnih ulaznica.

Naime prvih sto kupaca dvodnevnih ulaznica koji svoju fotografiju sa kupljenim ulaznicama postave na Vatrinu Facebook stranicu kao poklon dobivaju novi ‘akustik’ album potpisan od strane benda koji će preuzeti na samom koncertu!

Ulaznice

*

JEDNODNEVNE:

85 kuna / pretprodaja / od 10. travnja do 19./20. svibnja

110 kuna / na dan koncerta

DVODNEVNE:

125 kuna / pretprodaja / od 10. travnja do 18. svibnja (limitirana količina)

Dijelimo dvije ulaznice za koncert grupe Vatra u petak, 19. svibnja te 3×2 ulaznice za subotu, 20. svibnja. Javi se na e-mail: info@x-ica.com. Pobjednike ćemo javiti do srijede, 17. svibnja u 15 sati.

Komentari