Graffiti Na Gradele i Ferragosto Jam ispred i u Vintageu

Piše
Kristina Jelić

Mar 16, 2017

Graffiti Na Gradele i Ferragosto Jam već drugu godinu nastavljaju zajedničku suradnju u obliku velikog Block Partyja koji će se ove godine održati u petak, 28. travnja.

Za preživjeti festivale potrebna je dobra forma i izdržljivost organizma, a budući da bolski Graffiti Na Gradele (27. do 29. srpnja) i Orahovački Ferragosto Jam (3. do 6. kolovoza) dijeli tek nekoliko dana razlike, krajnje je vrijeme za trening. U dvorištu Vintage Industrial Bara preko dana, a navečer u njegovoj unutrašnjosti moći ćete provesti sunčani petak i uvesti se u festivalsko raspoloženje.

Kao i prošle godine očekuje vas cjelodnevno crtanje graffita, skate session by Kiosk skateshop, DJ i popodnevni akustični program, a navečer tulum seli u Vintage gdje vas čekaju odlični bendovi do ranih jutarnjih sati.

Program – do zadnjih zraka sunca

NLV, Chez 186, Sarme, Royal i Casino koji će iscrtavati graffite na zidu, DJ Oliver koji će prskanju sprejeva davati ritam te prostor za SKATE vratolomije.

Program – do prvih zraka sunca

S mrakom ćete se preseliti u prostor Vintagea gdje vas čekaju nastupi tri velika punk/rap/rock benda – Six Pack, Muscle Tribe of Danger and Excellence i Krankšvester dovest će atmosferu do usijanja, a nakon njih do fajrunta će vas rasplesane držati Tetkine Radosti.

Ulaz na dnevna događanja je besplatan, a za prolazak vrata Vintagea morat ćete izdvojiti 50 kuna u pretprodaji, odnosno 65 na dan koncerta. Ulaznice možete kupiti u Dirty Old Shopu ili u Vintage Industrial Baru/Kavezu.

Komentari