INmusic idealno mjesto za medeni mjesec?

Piše
Kristina Jelić

svibnja 07, 2016

Istinito! :). Bračni par iz Londona odabrao je INmusic festival kao idealnu destinaciju za bračno putovanje. Svoje ljubavno gnijezdo Sarah i Andy podići će na zagrebačkom Jarunu. INmusic festival #11 održat će se od 20. do 22. lipnja na Jarunu u Zagrebu.

Sarah i Andy kamperske ulaznice rezervirali su još ljetos, a članove INmusic tima iznenadili su e-mailom u kojemu sarah_and_andysu napisali kako su isplanirali super-posebno bračno putovanje na kojemu će posjetiti Hrvatsku i INmusic festival. INmusic festival uzvratio im je iznenađenjem, osiguravši im besplatni luksuzni šator.

Odluka o destinaciji nije bila teška budući da Sarahina sestra Jo sa svojim partnerom Mickom već nekoliko godina dolazi u Hrvatsku gdje su se i upoznali.

Oni nam neprestano pričaju kako je Hrvatska divna, kaže Sarah te nastavlja: Odlučiti koji festival želimo posjetiti također je bilo vrlo jednostavno – INmusic festival! 🙂 Festivalska povijest, popis izvođača, prekrasna lokacija te mogućnost raznih zanimljivih izleta čine INmusic festival mjestom za medeni mjesec iz snova! Jedva čekamo lipanj!

Jarunski otoci Trešnjevka i Univerzijada i ove godine bit će dom brojnim kamperima, dok će se glavni glazbeni program, već tradicionalno, odvijati na najvećem otoku jarunskog arhipelaga Otoku hrvatske mladeži. U festivalskom kampu moći će se boraviti i zabavljati čak sedam dana od 17. lipnja u 12:00 sati do 24. lipnja u 12:00 sati.

Pogledajte djelić kamperske atmosfere s izjavama posjetitelja iz raznih dijelova svijeta u kratkom videu:

Festivalske trodnevne ulaznice dostupne su putem službenog webshopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena trodnevne ulaznice iznosi 349 kuna (+ transakcijski troškovi), cijena dnevne ulaznice iznosi 300 kuna (+ transakcijski troškovi) dok je cijena za sedmodnevni festivalski kamp 250 kuna (+ transakcijski troškovi). Kamperske ulaznice, kao i jednodnevne ulaznice za festival, dostupne su isključivo putem webshopa.

Detaljnije na facebooku.

Komentari