Produži korak prema Maksimiru za Dijete 31

Piše
Diana Radobuljac

svibnja 07, 2016

Humanitarna organizacija Marijini obroci poziva vas na humanitarnu utrku Trčimo za Dijete 31 koja će se održati u Maksimiru 22. svibnja u 12 sati. 

Marijini obroci je humanitarna organizacija čija je vizija da svako dijete prima jedan dnevni obrok na svom mjestu obrazovanja. U suradnji s Hrvatskom udrugom mladih i Debatnim klubom organiziraju humanitarnu utrku kako bi prikupili što više donacija za pomoć djeci u najsiromašnijim zemljama svijeta.

Službeni početak programa je u 10 sati, a start utrke je u 12 sati. Osim glavne utrke na 5 kilometara, paralelno će se odvijati i dječja utrka na 800 metara. Kotizacija za glavnu utrku iznosi 50 kuna, a za dječju utrku 10 kuna. Kotizacijom od 50 kuna nahranit ćete jedno dijete kroz 5 mjeseci.

Za prehranu jednog djeteta godišnje u najsiromašnijim zemljama svijeta prosječno je potrebno 120 kuna. Moramo priznati da svakodnevno trošimo i više novca nego što nam je to potrebno. Tako da se jedan dan možemo odreći kave ili cigareta i nekome drugome od srca darovati topli obrok.

Za sve prijave i informacije pratite facebook stranicu.

Komentari