DriveIN kino uspjelo unatoč lošem vremenu

Piše
Kristina Jelić

svibnja 04, 2016

Prvi DriveIN kino vikend koji se održao u subotu 30. travnja, bio je vrlo uspješan i ispunio poligon Kockica unatoč lošem vremenu.

Prvog dana DriveIN kina, u subotu 30. travnja održana je projekcija filma Čuvari galaksije, te je poligon Kockica bio potpuno napunjen usprskos lošem vremenu.

Prije projekcije održao se zabavni program koji je uključivao igru na PlayStationu – Crash Team Racing, a pobjednici su osvojili i vrlo vrijedne nagrade. Partner projekta Spin City omogućio je natjecateljima koji su osvojili prva tri mjesta besplatnu registraciju, te 105, 75 i 55 minuta vožnje. Osim toga podijeljen im je i Moj rokovnik, po dvije karte za Terme Tuhelj te dvije za Muzej iluzija.

Film Zvizdan, koji je trebao biti prikazan drugi dan održavanja, u nedjelju 1. svibnja, odgođen je za 14. svibnja. Subotu, 7. svibnja rezervirajte za animirani film s inspirativnom porukom, Izvrnuto obrnuto. Prisutni će prije projekcije ponovo imati priliku osvojiti vrijedne nagrade, a zaigrat će se igrica Gran Turismo. Svi koji još nisu pogledati posljednji nastavak Ratovi zvijezda: Sila se budi imat će priliku to učiniti u nedjelju, 8. svibnja, a nagrade će osvajati pobjedom u zanimljivom kvizu za sve Star Wars fanove.

Iz godine u godinu ovaj hvalevrijedan projekt privlači sve više posjetitelja iz svih dijelova Hrvatske, a organizira ga Hrvatska studentska asocijacija u suradnji sa Spin Cityjem. Projekt je prepoznala i podržala i Turistička zajednica Grada Zagreba.

Komentari