Je li moguće uz pomoć Zakona privlačenja utjecati na druge?

Piše
x-ica tim

Nov 25, 2019

Drage moje i dragi moji, odmah na prvu odgovor je DA!

Naime, kada uz razumijevanje Zakona privlačenja, počnete raditi na sebi, ubrzo ćete uočiti kako se mijenjaju i ljudi oko Vas. Jer, kada Vi spoznate da ste dio nefizičkog, spoznat ćete da su i drugi isto.

Kada Vi promijenite svoje viđenje drugih ljudi, oni će se početi mijenjati. A, zapravo, promijenili ste se Vi! Dakle, kada shvatite da su drugi odraz vaše vibracije, shvatit ćete koliku moć imate u rukama.

Promjenom svoje vibracije možete mijenjati i način na koji će se drugi odnositi prema Vama. Jednostavno, kada shvatite da očekivanjem kreirate, postat ćete svjesniji da od drugih dobivate ono što od njih očekujete. I sada, nakon svega ovoga, odgovor na pitanje možemo li utjecati na druge je toliko jednostavan i očit – DA!

Recimo, želja Vam je popraviti neki odnos s osobom x koja vam stvara nemir? Pokušajte što prije promijeniti svoje viđenje te osobe i uskoro ćete dobiti upravo ono što o toj osobi mislite. Dakle, uvjerit ćete se da ste upravo Vi koji iz te osobe izvlačite dobre ili loše karakteristike. Znam, ne sviđa vam se ovo što sada čitate, ali je istina. A, istina nam se ponekad najmanje sviđa.

U životu mi je mnogo puta pomogla i spoznaja da nečiji najbolji prijatelj može biti nečiji najgori neprijatelj. Netko od osobe koja je vama antipatična i neugodna dobiva ljubav i prijateljstvo. Kako? Kako je ista osoba nekome divna, a Vi biste se mogli zakleti da je oličenje zla. Promijenite pogled na tu osobu, i svjedočit ćete čudu!

Savjetujem Vam da probate sljedeću izvanrednu vježbu i promatrajte što će se dogoditi. Sljedećih nekoliko dana u sebi nabrajajte vrline osobe koja Vas iritira! Vjerujte mi, svaka osoba ima vrline, svaka. Izvucite najbolje iz nje. Gledajte je očima najboljeg prijatelja ili obitelji. Ako vam je nabrajanje vrlina preteško, nađite opravdanje za postupke te osobe. Objasnite sebi da je svaki napad poziv u pomoć i da najviše ljubavi zaslužuje onaj za kojeg mislimo da je ne zaslužuje.

Vaš zadatak je misliti lijepo o toj osobi, a pritom joj ne morate otkrivati što činite. Neće proći dugo i svjedočit ćete promjeni ponašanja osobe prema Vama. Zašto će se to dogoditi? Vi imate unutarnje biće, dušu, koja osobu gleda na drugačiji način, očima vrlina. Kao i Vi i ta osoba ima svoje unutarnje biće, svoju dušu. Kada počnete gledati osobu pogledom duše, obratit ćete se njezinoj duši. Onda će se duša te osobe početi obraćati Vama. Ovo sam testirala tisuću puta i uvijek me oduševljavao način na koji ovo funkcionira. Probajte! Ništa ne košta!

A, jeste li se ikada upitali možete li Vi pomoći nekome tko ima dijagnozu? Odgovor je opet – DA! Na isti način kao što možete mijenjati druge. Gledajte ih na onakav način kakvi želite da budu. Ne potvrđujte njihove dijagnoze, ne pričajte s njima o bolestima i ne spuštajte se na njihovu vibraciju. Podignite njih na svoju vibraciju.

Pričajući o bolesti i dijagnozama, Vi im doslovno pomažete da kreiraju istu realnost, u kojoj ostaju u istim iskustvima bolesti. Odbijanjem pričanja o bolestima činite im uslugu. Najviše ćete im pomoći tako što ćete podizati njihovu vibraciju. Gledajte ih očima Izvora. Isus je ovo znao i zato je iscjeljivao.

Možete li utjecati na svoju djecu? Naravno, DA! Svojom vibracijom, posebno na malu djecu. Djeca su poput malih spužvica. Na ovaj svijet dolaze potpuno čista, ali tijekom odrastanja primaju vibraciju odraslih. Ako dijete odrasta u obitelji u kojoj se često priča o bolestima, ubrzo će se i dijete razboljeti.

Ako odrasta u obitelji gdje se priča o nasilju ili, ne daj Bože, promatra nasilje, poprimit će vibraciju nasilja. Zato djeca alkoholičara najčešće postaju alkoholičari, a djeca zlostavljača zlostavljači. Nisu u pitanju geni, već vibracija koja utječe na vaš karakter, vašu osobnost i na vaš život! O tome piše i veliki znanstvenik, poznati američki molekularni biolog Dr. Bruce Lipton.

A, jeste li znali da svoj život kreirate i svojim strahovima!? Zapamtite da kreirate fokusom! Zato često možete pročitati naslov u novinama: „Dogodilo nam se ono čega smo se najviše bojali!“

Svi ovi razlozi predočavaju vam važnost vibracije. Može li netko utjecati na vas? Odgovor je i da i ne! Kako? Vašim uvjerenjem. Uvjerenjem da može ili ne može! Ne može nitko doprijeti do vas ako mu vi to ne dopustite. NITKO! Jedan u vortexu moćniji je od milijuna drugih.

UPAMTITE: Vaš život kreiraju vaša uvjerenja!

I, za kraj današnje kolumne pišem citat koji je odavno postao moj favorit među mudrostima:

„ Ako ti se ne sviđa ono što vidiš, promijeni način na koji to gledaš. I, to nešto će se promijeniti…“

Novi FlixBus kodovi samo za studente

Komentari