„JOB4ME – volontiranjem do posla“

Piše
Petra Haleš

svibnja 25, 2020

Udruga Centar za razvoj mladih u sklopu projekta „JOB4ME – volontiranjem do posla“ koji provodi u partnerstvu s Općinom Dubrava, a uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku raspisuje Natječaj za volontere za 2020. godinu.

Na Natječaj se mogu prijaviti mlade osobe u dobi od 18 do 30 godina s područja cijele Hrvatske. Volontirati mogu kao suradnici u sljedećim područjima: novinarstvo, lektura, marketing, odnosi s javnošću, multimedija i dizajn, ljudski resursi te web-administracija.

Od osnutka Udruge 2012. godine više od 500 mladih iskoristilo je priliku prikupljanja dodatnih znanja i vještina koja im se volontiranjem ponudila. Shvativši da diploma u ruci ne znači i posao, odradili su praksu i stekli vrijedno iskustvo koje je, osim što je bilo bitna crtica u životopisu, ostalo primjenjivo u svim segmentima njihove buduće karijere.

Vjerujemo da ni ti ne želiš propustiti ovakvu jedinstvenu priliku i pridružiti se poticajnoj ekipi s kojom se svaki zadatak obavlja s lakoćom. Ovdje ćeš pronaći ljude istih interesa, okušat ćeš se u nesvakidašnjim zadacima te steći neprocjenjiva iskustva.

Prijave za praksu otvorene su do 31. svibnja 2020, u 23:59., a svoju prijavu pošaljite na e-mail adresu: tebe.trazimo@cerm.hr.

Prijava obavezno mora sadržavati: životopis s kontakt podacima, motivacijsko pismo i naznaku pozicije za koju se prijavljujete.

Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Komentari