Nacionalna platforma ESN-a Hrvatska

Piše
Petra Haleš

svibnja 12, 2017

U Dubrovniku će se od 12. do 14. svibnja održati jubilarna, 10. Nacionalna platforma Erasmus Student Networka (ESN-a) Hrvatska koja će okupiti 70-ak studenata iz Osijeka, Zagreba, Rijeke, Zadra, Splita i Dubrovnika te nekoliko međunarodnih delegata.

Uz bogat dnevni program, ESN Dubrovnik u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Dubrovniku, RIT-om, DIU Libertasom i UNIDu radijem u petak u CC Revelinu organizira studentsku zabavu. Tema zabave je prohibicija, a promovira se odgovorno konzumiranje alkoholnih pića uz pomoć Responsible zone u kojoj će biti voda i grickalice dostupne svim gostima. Također, u suradnji sa Klubom Lazareti subotu će se održati koncert lokalnoga rock benda Material Damage koji će tom prilikom predstaviti svoje originalne pjesme.

Nacionalna Platforma glavna je skupština ESN-a Hrvatska koja se održava dvaput godišnje, a bavi se temama studentske mobilnosti te raspravama, kritikama i pohvalama rada sekcija. Drugi je put nakon 2014. godine u organizaciji ESN-a Dubrovnik te je sjajna prilika za promoviranje Sveučilišta u Dubrovniku kako na razini Hrvatske, tako i na razini Europe.

Grad Dubrovnik je povodom Nacionalne Platforme omogućio besplatan javni prijevoz delegatima te na taj način podržava studente koji volontiraju za Erasmus Student Network Hrvatska.

Komentari