Bezbrižno studirajte uz UNIQA osiguranje

Piše
Sponzorirani članak

svibnja 12, 2017

Osigurajte se za manje od 37 kuna mjesečno i bezbrižno studirajte uz UNIQA osiguranje.

Život je nepredvidiv. Načinjen je od uspona i padova, baš kao i uspjeh na faksu. Ipak, dobre odluke čine razliku. Osiguranje je jedna od njih. Kome to treba, to je bespotreban trošak, ne razumijem što mi je pokriveno…samo su izlike za ugovaranje osiguranja koje za studentsku populaciju u ovoj ponudi zaista ne stoji puno, a čini ogromnu razliku u slučaju da se dogodi nešto neočekivano.

shutterstock_225967027

UNIQA ima jedinstvenu ponudu osiguranja za studente po cijenama prilagođenima studentskom standardu. Putno osiguranje, osiguranje od nezgode, osiguranje doma i dopunsko zdravstveno mogu se ugovoriti u paketu ili pojedinačno, ovisno o želji i potrebi studenta.

Za studente koji putuju i ne žele da im neočekivani troškovi naruše budžet i pokvare putovanje, dobar izbor je godišnje putno osiguranje koje stoji samo 17 kuna mjesečno. Za taj iznos studenti mogu bezbrižno putovati, ne brinući o mogućim nenadanim događajima koji mogu pokvariti užitak putovanja, ali im zadati i financijske brige. Ako se primjerice, na putu u inozemstvu student razboli ili ga zaboli zub i potrebna mu je pomoć liječnika ili stomatologa, takve će ga usluge bez osiguranja skupo stajati. Jednom se živi, no pametno je toliki rizik prebaciti na osiguranje uz povoljnu cijenu.

road trip

Bilo da živi u unajmljenom stanu ili u studentskom domu, student može osigurati svoje stvari. Požar, provala, izljev vode, sve te opasnosti prijete vrijednoj imovini svakog „studoša“ koji je započeo samostalan život. Tu je i privatna odgovornost, a to znači da se u paketu s osiguranjem najdražih stvari student osigurava i od moguće štete koju svojim postupcima može nanijeti drugima. Primjerice, nepažnjom u trgovini sruši policu s lomljivim predmetima i štetu, za koju bi inače odgovarao plaćajući iz vlastitog džepa, pokrit će mu ovo osiguranje!  Zaštita stvari u kućanstvu  stoji manje od deset kuna mjesečno.

Žele li se zaštititi od nepredvidivih događaja, studentima je na raspolaganju osiguranje od nezgode s mjesečnom premijom od deset kuna. Cijeli paket  osiguranja (putno, nezgoda i osiguranje doma) samo za studente košta manje od 37 kuna mjesečno!

Više informacija o ovoj jedinstvenoj ponudi na https://www.uniqa.hr.

Komentari