Kako znati jesmo li u vortexu?

Piše
x-ica tim

Nov 18, 2019

Drage moje i dragi moji, prije no što vam odgovorim na ovo pitanje, moram prvo upozoriti na veliku zabludu sve one koji žive u uvjerenju da je moguće stalno biti u vortexu.

Ovu su istinu znale i naše duše, prije dolaska u fizički svijet, jer da smo željeli uvijek biti u vortexu, onda bismo ostali, kao čiste duše, „gore“!

Naime, vortex ima jedan neizostavan dio, a to je kontrast. Vjerujem da ste upamtili uzročno – posljedičnu vezu između kontrasta i blagoslova, odnosno, kontrasta i vortexa po kojoj, da nema kontrasta, ne bi bilo niti vortexa. Nakon kontrasta fokus je našega ekspandiranoga nefizičkog ja na vortexu, to naše ja jednostavno, počelo živjeti ono što smo odaslali u vortex. Dakle, potrebno je da i vi, u ovoj fizičkoj stvarnosti, pođete za onim što želite i što vam je već dostupno u vortexu.

Kako znati jeste li u vortexu?

Jednostavno! Po emocijama. I,manifestacijama. Zapravo, emocija je prva manifestacijaEmocije su pokazatelj naše vibracije. Emocija ne može postojati bez misli. Uvijek misao prethodi emociji. Zato nam emocije služe kao pokazatelj naših misli i naše vibracije.

Dakle, vaš jedini zadatak je da promatrate vlastite emocije, i na temelju toga ćete znati jeste li u vortexu ili ne. Promatrajte: imate li mir, jeste li sretni, zahvalni, zadovoljni, uzbuđeni. To će vam pokazati gdje ste!? Ako se ne osjećate dobro i primijetite da osjećate lošu emociju, ne grizite se zbog toga, već tu emociju prihvatite i što prije počnite podizati vibraciju na svojoj emocionalnoj skali.

Dakle, prvi korak ka postizanju više vibracije jest prihvaćanje. Naprosto, prihvatite da ste ovoga trenutka tu gdje jeste! A, onda se zahvalite svojim emocijama što postoje, zahvalite što u sebi imate vodiča koji govori o čemu razmišljate i kako vibrirate. Za ovo vam može poslužiti jedan moj primjer!

Nedavno sam vodila razgovor s osobom koja je tvrdila da emocije nisu ono što govorim da jesu, da vortex ne postoji, te da je Zakon privlačenja izmišljotina novog doba. Ukratko, naša su vjerovanja bila posve različita! U prvom sam trenutku imala potrebu svojoj sugovornici dokazati da joj govorim istinu i da sam u pravu, ali već u sljedećem trenutku osvijestila sam činjenicu da nisam u vortexu jer osjećam negativnu emociju i napor. A, takve emocije ne postoje u vortexu.

Dakle, da sam svoju sugovornicu zaista gledala iz vortexa, znala bih da smo obje u pravu! Ona, koja u svojoj realnosti ne vidi emocije na onaj način na koji ih vidim ja. Ona, koja u svojoj realnosti ne vidi da postoje vortex i Zakon privlačenja. Ona, koja je naprosto, kao kreator (poput mene) iskreirala svoju realnost o kojoj sada govori. I, što je bila jedina ispravna konkluzija!?

Pa, mi, zapravo, živimo dvije posve različite realnosti. Ta mi je spoznaja donijela olakšanje i mir. Odmah! Od toga sam je trenutka gledala očima nefizičkog, očima Izvora. I, zaista sam slušala o čemu govori! Niti sam se slagala s njom niti sam joj oponirala. Izgubila sam svaku potrebu da je uvjerim u ono u što ja vjerujem. A, onda sam provela divnu večer u vortexu.

A, da ste u vortexu znat ćete po emocijama koje ćete osjećati:

  • u vortexu ste sretni, zadovoljni, ispunjeni, radosni, uzbuđeni
  • u vortexu ljude gledate s ljubavlju, razumijete ih i ne osuđujete.
  • u vortexu ste ono što zaista jeste !!!

 A, budući su najočitiji pokazatelj vaše promjene manifestacije, što više budete u vortexu, to će vam sve duži dio dana biti ispunjen predivnim emocijama i manifestacijama. Međutim, moram vas upozoriti da postoji i jedan, još važniji i veći pokazatelj mijenjate li se ili ne. Da ste u vortexu znat ćete kada na „negativne“ situacije budete reagirali drugačije i kada na ono što bi vam prije izazvalo negativnu reakciju počnete gledati drugačije. E, tada ćete osjetiti da duhovno napredujete i mijenjate se.

Upamtite za sva vremena:

Nije svrha izbjegavati KONTRAST, već ga u cijelosti razumjeti kao dio priče zvane ŽIVOT!

Novi FlixBus kodovi samo za studente

U prodaji X-ICA parfemi

Komentari