Kampanja Biciklom na posao

Piše
Kristina Jelić

Apr 29, 2016

Sudjeluj u prvoj nacionalnoj biciklističkoj kampanji Biciklom na posao, koja počinje 9. svibnja. Registriraj se, osvoji koju nagradicu, poštedi se prometne gužve ili jednostavno budi primjer onima koji još ne pedaliraju.

Bez obzira u kojem dijelu Hrvatske se nalaziš, prijavi se i sudjeluj u prvoj nacionalnoj biciklističkoj kampanji Biciklom na posao. Možda osvojiš i koju nagradu, a usput se i dobro zabaviš. Registrirati se možeš ovdje.

Sindikat biciklista te poziva da ovoga proljeća svoj automobil ostaviš u garaži i do odredišta se dovezeš na biciklu. Ne samo da ćeš time uštedjeti na vremenu, već ćeš učiniti i nešto dobro za okoliš, svoje miške i prometnu sliku grada u kojem živiš.

Na internetskoj stranici www.biciklomnaposao.hr možeš ispuni kratku anketu o svojim prometnim navikama ili preuzeti mobilnu aplikaciju Love to Ride za Android ili iPhone i unosi vožnje ručno ili automatski pomoću GPS-a.

Kampanja Biciklom na posao završit će 2. lipnja trodnevnim biciklističkim festivalom Pedalafest koji će se održati u Zagrebu u Centru mladih Ribnjak, parku Ribnjak i klubu Močvara.

Detaljnije na facebooku.

Komentari