Kinoklub Zagreb priprema još jednu besplatnu radionicu

Piše
Ana Leko

Mar 14, 2017

Ako voliš filmove, a još više voliš o njima pisati, prijavi se na besplatnu radionicu filmske kritike i analize koju već četvrtu godinu organizira Kinoklub Zagreb.

Već četvrtu godinu Kinoklub Zagreb organizira besplatnu radionicu filmske kritike i analize. Ovom se radionicom želi osposobiti polaznike za pisanje kraćih filmskih kritika te im ponuditi korisne alate za filmsku analizu. Radionica će se održavati jednom tjedno tijekom travnja i svibnja u večernjim satima na dobro poznatoj lokaciji Kinokluba Zagreb (Trg žrtava fašizma 14 – za one kojima treba podsjetnik).

Prijave su otvorene do ponedjeljka, 27. ožujka, a potrebno je, osim svojih kontakt podataka, na e-mail adresu visnja.pentic@gmail.com poslati i tekst o nekom od filmova s recentnog kinorepertoara koji ima približno 2000 znakova s razmacima. Na temelju tekstova napravit će se selekcija i odabrati šest sretnika koji će pohađati besplatnu radionicu filmske kritike i analize.

Kao i svake godine polaznici će činiti žiri kritike na Gledalištu Kinokluba Zagreb, a svi radovi nastali na radionici bit će objavljeni u filmskom časopisu Zapis i na web stranicama KKZ-a.

Voditeljica radionice je Višnja Vukašinović, a asistent Dario Dević.

Sve detalje možete pronaći na web stranicama Kinokluba Zagreb i Facebooku.

Komentari