Marija Šerifović u Lisinskom

Piše
Lorena Sikavica

Jun 23, 2016

Marija Šerifović, pobjednica Eurosonga iz 2007. godine s pjesmom „Molitva“ i jedna od najboljih pjevačica u regiji, stiže u Zagreb!

Za tri mjeseca, točnije 15. rujna u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupit će u pratnji benda i Zagrebu prirediti provod za pamćenje.
Samo se rijetki mogu pohvaliti činjenicom da su napunili sarajevsku Zetru – Šerifović je to uspjela prije samo dva mjeseca kad je okupila 15.000 obožavatelja. Prije toga je nastupila u rasprodanom Sava centru i u Narodnom pozorištu u Beogradu. Zaredali su se nastupi u cijeloj regiji, a prije tjedan dana vratila se s američke turneje gdje je i inače česti gost.

Boston, New York, Washington, München, Zürich samo su neki od gradova koje je posjetila, a već sad ima isplaniranu turneju do početka 2017. godine. U trinaestogodišnjoj karijeri ima zaista mnogo uspješnica od kojih je možda najupečatljivija „Molitva“, pjesma koja joj je donijela pobjedu na eurovizijskom natjecanju u Helsinkiju i po tome je prepoznatljiva u cijeloj regiji.

U posljednjih godinu dana objavila je trilogiju singlova koji broje milijunske poglede, a svaki njen post na društvenim mrežama budno prate mediji kao i gotovo 300.000 obožavatelja.

Popularnost na društvenim mrežama osim zbog pjesama koje izvodi, stječe i vrlo iskrenim te emotivno nabijenim izjavama. Za razliku od mnogih, kaže da ima sreću jer je emotivno pismena i bezuvjetno predana svojoj publici, što oni prepoznaju i zbog čega ima gust koncertni raspored.

Ulaznice po prodajnim cijenama od 120, 140 i 160 kuna potražite na blagajnama dvorane Lisinski i online putem sustava www.ulaznice.hr te svim prodajnim mjestima tog sustava.

Detaljnije pročitajte na facebooku.

Komentari