Obavijest o useljenju u studentske domove

Piše
Petra Haleš

Aug 30, 2017

2. i 9. rujna 2017. kreće useljenje u studentske domove “Stjepan Radić”, “Cvjetno”, “Dr. Ante Starčević” i “Lašćina”.

Na stranicama SC-a objavljeno je kako počinje useljenje u studentske domove u Zagrebu.

U subotu (2. i 09. rujna 2017.) studentski domovi:

  • “Stjepan Radić”
  • “Cvjetno”
  • “Dr. Ante Starčević”
  • “Lašćina”

Useljavanje se može obaviti u vremenu od 8 do 12h.

U navedene domove studenti mogu useliti tokom radnog tjedna u vremenu: 7:30 – 14h (pon. – čet.) i 7:30 – 13:30 (pet.)

Studenti koji su rezervirali svoje sobe on-line putem u mogućnosti su platiti stanarinu, za mjesec rujan, internet bankarstvom putem svojih osobnih profila.

Studenti koji su na ovaj način platili stanarinu za mjesec rujan 2017., nisu dužni useliti u rezervirane sobe zaključno sa 11.09.2017, već to mogu učiniti do kraja mjeseca rujna.

Podsjećamo kako je prije useljenja potrebitio obaviti lijenički pregled i potvrdu priložiti prilikom useljenja. Brucoši obavljaju pregled kod dosadašnjeg liječnika opće medicine, a stariji studenti kod liječnika koji je dodijeljen fakultetu na kojemu studiraju.

Odlukom SC-a iz 2015. godine useljenje i preseljenje u studentski dom više se ne naplaćuje. Na blagajni studentskog doma dužni ste predočiti indeks i iksicu te patiti stanarinu, ukoliko to niste učinili online putem.

Kada ste obavili ove formalnosti zadužit ćete posteljinu (ne morate, možete ponijeti svoju) i ključ od sobe. Sobe se zadužuju putem zapisnika, zato pazite što potpisujete. Dobro pregledajte sobu i inventar u njoj. Sve nedostatke koje uočite tražite da uđu u zapisnik.

Sretno!!!

Pripremite se na vrijeme za život u domu

Komentari