Coca-Colina podrška mladima

Piše
Lorena Sikavica

Nov 03, 2017

Prijave za program Coca-Colina podrška mladima završavaju 9. studenoga nakon čega će se odabrati 250 polaznika prvoga naraštaja toga besplatnog obrazovnog programa namijenjenoga povećanju konkurentnosti nezaposlenih mladih osoba na tržištu rada.

Nezaposlene osobe u dobi od 18 do 30 godina zainteresirane za unaprjeđenje svojih poslovnih i životnih znanja te vještina, koje nisu obuhvaćene drugim programima osposobljavanja, imaju još tjedan dana kako bi se prijavile za sudjelovanje u besplatnome obrazovnom programu Coca-Colina podrška mladima.

Veliko je zanimanje dosad zabilježeno za program kojim će Coca-Cola HBC Hrvatska obuhvatiti 250 mladih nezaposlenih osoba u Osijeku, Sisku, Splitu i Zagrebu te im pružiti mogućnost za usvajanje vještina traženih na tržištu rada koje su nedovoljno zastupljene u programima formalnoga obrazovanja.

Prijave se primaju putem mrežne stranice https://prijava.cocacolinapodrskamladima.hr/ sve do 9. studenoga, a postupak prijave uključuje, uz popunjavanje mrežnoga obrasca, slanje životopisa i motivacijskoga pisma. Nakon odabira onih polaznika koji ispunjavaju formalne kriterije slijedi završni odabir njih ukupno 250 – po sto u Zagrebu te po pedeset u Osijeku, Sisku i Splitu – koji će pohađati trodnevne radionice. Program počinje 15. studenoga i trajat će do 15. prosinca ove godine, a svi zainteresirani za sudjelovanje svoje mjesto trebaju osigurati čim prije jer je broj polaznika na radionicama ograničen.

Cilj je projekta povećati zapošljivost mladih i pridonijeti rješavanju jednoga od najvećih društvenih problema, visoke nezaposlenosti mladih. Svima onima koji ne dobiju mogućnost ove godine sudjelovati u programu, prilika se pruža u iduće dvije godine kad će se projekt nastaviti provoditi s ciljem da se proširi i na druge gradove te obuhvati ukupno tisuću polaznika.

Komentari