Osmisli grafičko rješenje Smotre UNIDU!

Piše
Dijana Šimunić

Dec 29, 2016

Predmet natječaja je najbolje grafičko rješenje, i to po jedan primjerak za pomorski odjel, odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, za elektrotehniku i računarstvo, za akvakulturu, komunikologiju, umjetnost i restauraciju, humanističke znanosti te stručne studije.

Za sve studente Sveučilišta u Dubrovniku otvoren je natječaj za cjelokupno grafičko rješenje plakata namijenjenog 4. Smotri Sveučilišta. Predmet natječaja je prikupljanje prijedloga za izradu grafičkog rješenja, i to po jedan primjerak za pomorski odjel, odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, za elektrotehniku i računarstvo, za akvakulturu, komunikologiju,  umjetnost i restauraciju, humanističke znanosti, stručne studije te plakat 4. Smotre Sveučilišta u Dubrovniku.

Tko se sve može prijaviti?

Natječaj je javan, a pravo natjecanja imaju svi studenti Sveučilišta u Dubrovniku. Natjecatelji se, prije početka izrade grafičkih rješenja, moraju javiti Službi za izdavaštvo i marketing kako bi preuzeli sve potrebne elemente za osmišljavanje plakata. Predajom rada autor pristaje da se u slučaju dodjele nagrade rad smatra otkupljenim, a Sveučilište u Dubrovniku postaje vlasnikom autorskih prava, uključujući pravo na daljnju doradu i prilagodbu otkupljenog rada.

Rok za predaju natječajnih radova je 10. siječnja 2017. godine. Radovi se dostavljaju osobno ili se šalju na CD-u ili USB sticku na adresu Sveučilišta.

Detalji o natječaju nalaze se na stranicama Sveučilišta.

Komentari