YouTube Party: novi singl i spot benda ČudNoReĐe

Piše
Kristina Jelić

Dec 29, 2016

Zagrebačka fusion rock skupina ČudNoReĐe, objavila je svoj prvi spot za ultra cool singl YouTube Party. Režiju spota potpisuju Dinko Doringo Čvorić, Ognjen Bašić i Mihovil Jurdana. Singl će biti objavljen na albumu Kompakt diskutabilno.

Zagrebačka fusion rock atrakcija ČudNoReĐe objavila je svoj prvi spot. Radi se o ekranizaciji pjesme YouTube Party koja je ujedno i prvi hit singl s nadolazećeg drugog albuma radnog naziva Kompakt diskutabilno. 

Di ćeš za novu? – upitala te je ovih dana vjerojatno svaka osoba koju poznaješ. Ako ne odeš u svoj omiljeni kafić ili klub, zacijelo ćeš završiti na YouTube Partyju, prijateljevom kućnom tulumu gdje će se muzika puštati s YouTubea. Tamo ćeš, kao i svatko, poželjeti biti DJ barem na 5 minuta. Ako ti se pritom dogodi da ti netko prekine pjesmu na pola ili ti uopće ne dopusti da ostvariš svoju muzičku želju onda te ova pjesma razumije. Samim time je zrela da postane tvoja nova tulumska himna. Zapravo, YouTube Party i jest pjesma inspirirana nesuglasicama oko playliste na jednom novogodišnjem kućnom tulumu.

Ljudi zaslužni za ovaj spot:

Režija: Dinko Doringo Čvorić, Ognjen Bašić, Mihovil Jurdana.

Snimanje i montaža: Dinko Doringo Čvorić.

Muzika i tekst: Ognjen Bašić.

Komentari