UNIDU s tri tisuće kuna nagrađuje najbolje plakate

Piše
Iva Bucić

Dec 12, 2016

Sveučilište u Dubrovniku poziva kreativce da upregnu moždane vijuge i smisle grafičko rješenje plakata za četvrtu Smotru sveučilišta, a najbolju ideju čeka nagrada od tri tisuće kuna.

Natječaj je otvoren za sve studente Sveučilišta u Dubrovniku, a prije nego li krenete s realizacijom, obavezno se javite u Službu za izdavaštvo i marketing (marijana.lujo@unidu.hr), gdje vas čekaju svi potrebni elementi za osmišljavanje plakata. Trebate izraditi po jedan primjerak za svaki od osam odjela na Sveučilištu, a deveti plakat treba najaviti Smotru u cjelini, i to pod sloganom Kreiraj danas svoju budućnost .

Dakle, idejno rješenje treba uključivati plakate za Pomorski odjel, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjel za elektrotehniku i računarstvo, Odjel za akvakulturu, Odjel za komunikologiju, Odjel za umjetnost i restauraciju, Odjel za humanističke znanosti, Odjel za stručne studije te plakat 4. Smotre Sveučilišta u Dubrovniku. Radove stignete predati do 10. siječnja, a vaša prijava treba sadržavati i ispunjeni prijavni obrazac te izjavu o autorstvu koje možete pronaći na ovoj adresi. Najboljeg autora ili autorica čeka tri tisuće kuna.

Više informacija potražite ovdje.

Komentari