Na Tomislavcu postavljena još jedna Klupa ljubavi!

Piše
Dijana Šimunić

Dec 28, 2016

Zagrepčani i svi posjetitelji glavnog grada dobili su još jednu romantičnu atrakciju. Klupa ljubavi na Tomislavcu posebna je i po simpatičnim porukama koje se na njoj nalaze te tako potiču ljubav kod svakoga tko je posjeti.

Zagrepčani su dobili još jednu, petu po redu, Klupu ljubavi. U sklopu projekta Romantični Zagreb na Tomislavcu u Zagrebu predstavljena je Klupa ljubavi, romantično mjesto za sve zaljubljene.

Posebna je i po simpatičnim porukama koje se na njoj nalaze te tako potiču ljubav kod svakoga tko je posjeti. #tkokaže da te ne mogu poljubiti, #tkokaže da se neću malo nasloniti na tebe, #tkokaže da ti neću otopiti srce samo su neke od poruka ispisanih u oblačićima iznad Klupe.

Popis najromantičnijih mjesta

Romantični Zagreb – Klupe ljubavi projekt je pokrenut u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba i pokroviteljima, a riječ je o interaktivnoj digitalnoj mapi svih najvećih romantičnih mjesta u Zagrebu. Na nekim od tih lokacija postavljene su upravo i Klupe ljubavi, kojih dosad ima već pet.

Posjetitelji su oduševljeni

Kod postavljanja klupe na Tomislavcu sudjelovali su mnogi ljudi iz javnog života, među njima i gradonačelnik Milan Bandić koji je bio oduševljen ovom novom, romantičnom zagrebačkom lokacijom. Smatra da ovakvi projekti pozivaju sve ljude na zajedništvo, prihvaćanje i ljubav. Također je predložio da bi sljedeća kluba mogla biti postavljena na Maksimiru ili Rokovu perivoju.

Na predstavljanju su bile i voditeljica Iva Šulentić, poznata fashion beauty blogerica Maša Zibar te dizajnerica klupe Sanja Rotter. Galeriju fotografija možete pogledati i na linku.

Top 5 mjesta za dejt u Zagrebu

Komentari