Otvorenje 5. sezone Good Vibrationsa uz Antenat i Genetic Plant

Piše
Kristina Jelić

Sep 09, 2016

Peta sezona rock programa Good Vibrationsa otvorit će se u srijedu, 21. rujna u Vintage Industrial Baru, a nastupit će Antenat i dub/funk grupa Genetic Plant.

Peta sezona rock programa Good Vibrations otvorit će se u srijedu, 21. rujna u Vintage Industrial Baru, a zasvirat će Antenat kojem će to biti prvi nastup u Zagrebu nakon više od godinu dana i dub/funk atrakcija Genetic Plant.

Antenat je nakon dva uspješna albuma, Subing (2006.) i Karavana (2008.), te bezbrojnih koncerata po Hrvatskoj i inozemstvu, predstavio u ožujku 2013. godine svoj novi i još uvijek aktualni album Izlet. Antenat je njime napravio izlet u novi sound, u nove glazbene pravce koji su obogatili njegov subreggae mozaik, izlet u live-svirku, jer novih 11 pjesama snimljeno je uživo, izlet u nove suradnje sa starim prijateljima. Na albumu pjevaju Julien Bordier (bend Joke) i Ana Fabijanić, a violončelo svira Stanko Kovačić. Album je pobrao odlične kritike, a vrlo uspješna promotivna turneja tijekom prve polovice 2013. godine obuhvatila je dvadesetak gradova u Hrvatskoj i inozemstvu.

Genetic Plant je dub/funk bend, trenutno stacioniran u Zagrebu. Osnovan je u ljeto 2002. godine, ali se nakon višegodišnje pauze tek 2013. godine aktivno vraća na glazbenu scenu. Njihova glazba u sebi sadržava dub, reggae, funk, blues i rock elemente. U skorije vrijeme očekuje se završetak snimanja prvog albuma.

Za DJ pultom, vas očekuje DJ Kneža, a početak je u 20:30 sati.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, a ako ih ostane zbog velikog interesa na dan koncerta će koštati 50 kuna.

Photo galerija (3 slika)

Detaljnije na facebooku.

Komentari