Forum za slobodu odgoja podučava o volontiranju

Piše
Iva Bucić

Sep 02, 2016

Ako imate ambicija za provedbu volonterskih akcija i dugoročnih volonterskih projekata u školi i lokalnoj zajednici, osigurajte mjesto na seminaru stručnog usavršavanja koji sprema Forum za slobodu odgoja.

Kako prepoznati potrebu u školi ili lokalnoj zajednici na koju se može odgovoriti organiziranjem volonterske aktivnosti? Kako organizirati akciju ili projekt koji traje cijelu školsku godinu? Kako motivirati na volontiranje? To su samo neka od pitanja čiji vas odgovori čekaju na seminaru pod nazivom Volontiranje u radu s djecom i mladima. Seminar će se u Zagrebu održati 15. i 16. rujna.

Dvodnevnim seminarom stručnog usavršavanja nastoje se potaknuti projekti kojima je cilj promoviranje solidarnosti i aktivnog građanstva među djecom i mladima. Do sada je kroz projekte Foruma za slobodu odgoja prošlo 220 nastavnica i nastavnika, stručnih suradnika, predstavnika udruga i stručnjaka koji rade s djecom i mladima. Prijavnicu za seminar možete preuzeti ovdje i najkasnije je do 8. rujna poslati na adresu drogic@fso.hr.  Kotizacija po osobi iznosi 450 kuna.

Sve ostale informacije potražite ovdje.

Komentari