Imaves zapošljava studente IT-evce

Piše
Iva Bucić

Sep 06, 2016

Vrijeme je da IT-evci dorade životopise i jave se, jer tvrtka Imaves zapošljava! Prednost imaju FER-ovci s računarstva, PMF-ovci, FOI-jevci i studenti ostalih informatičkih smjerova na drugim fakultetima.

Nastavi razvijati svoje vještine kroz suradnju s klijentima i rad u timu na poslu kojeg možeš uskladiti s fakultetskim obavezama. Preciznije, čekaju te poslovi održavanja IT okoline (klijentska računala, VMware okolina, Exchange server, Domain Controller), izučavanje proizvoda i rješenja tvrtke BMC Software te savjetovanje i obuka korisnika, pre-sales aktivnosti i održavanje prezentacija o BMC Software rješenjima, zatim instalacija, prilagodba, održavanje i podrška za BMC proizvode, izučavanje poslovnih procesa prema ITIL smjernicama i izrada projektne i tehničke dokumentacije.

Važno je da dobro pričaš engleski jezik, a poželjna je samoinicijativnost, odgovornost i ozbiljnost u radu, sposobnost brzog učenja i zainteresiranost za izučavanje novih tehnologija, a prije svega traži se informatički entuzijazam. Osim prilike za razvoj karijere uz upoznavanje najboljih IT rješenja, nudi ti se i mogućnost stalnog zaposlenja i usavršavanja u Hrvatskoj i u inozemstvu. Rok za prijavu nije definiran, pa najbolje požuri s prijavom. Na adresu info@imaves.hr trebaš poslati životopis i molbu za posao.

Više informacija potraži ovdje.

Komentari