Ovo mogu samo prijatelji!

Piše
x-ica tim

Sep 13, 2018

PET utakmica PPD Zagreba u Ligi prvaka u zagrebačkoj Areni za 100 KN.

U nedjelju počinje rukometna Liga prvaka.

Našem jedinom predstavniku momčadi PPD Zagreba u prvom kolu u goste dolazi mađarski prvak Pick Szeged. No, najbolji mađarski klub na otvaranju nove sezone Lige prvaka ne dolazi u zagrebačku Arenu, budući je Arena Zagreb u tom terminu zauzeta, već u dvoranu Gradski vrt u Osijeku.

Ova odluka sigurno je s odobravanjem dočekana i u redovima mađarske momčadi budući se Osijek nalazi svega 135 kilometara udaljenosti od Szegeda, što je za jedno gostovanje u Ligi prvaka bezazlena kilometraža.

No, izbor Osijeka teško da je mogao biti bolji i za PPD Zagreb.

Slavonci dokazano vole sport, pogotovo kada je vrhunski i nema dvojbe da će zagrebaši imati ispunjenu dvoranu i odličnu podršku navijača u gradu na Dravi.

Druga domaća utakmica grupne faze Lige prvaka koju će naš rukometni prvak igrati izvan Zagreba na rasporedu je 1. prosinca, kada će u Varaždinu ugostiti ukrajinski Motor Zaporožje.

Ostale domaće utakmice, u kojima PPD Zagrebu u goste dolaze redom PSG, Celje, Nantes, Skjern i Flensburg, igrat će se u zagrebačkoj Areni.

Za tih pet velikih rukometnih poslastica Uprava našeg rukometnog prvaka odlučila je našim studenticama i studentima, članovima portala x-ica.com i članovima x-ica Gold kluba otvoriti mjesta s najboljim navijačkim sektorom u zagrebačkoj Areni za jedinstvenu cijenu od 100 kuna.

Ulaznice se mogu od danas kupiti online preko sustava ulaznice.hr na sljedeći način:

Korisnik se spaja na https://www.ulaznice.hr/web/ te odabire događaj „RK PPD Zagreb – Godišnja ulaznica 2018/19“

1

Popust je omogućen samo na sektorima 111 i 116

2

Potrebno je odabrati željeno sjedeće mjesto te potom Narudžba

3

Korisnik se ovdje treba registrirati odabirom “Registracija korisnika” ili prijaviti sa svojim korisničkim podacima ako je već registriran na portalu ulaznice.hr.

4

Korisniku se otvara ekran “Kupnja ulaznica” gdje treba odabrati link “Odaberite popust”:

5

Iz padajuće liste potrebno je odabrati “Popust X-ica” nakon čega se otvara ekran za unos promotivnog koda. Kako bi dobili svoj promo kod na mail adresu: urednistvo@x-ica.com pošaljite svoje ime i prezime, te broj svoje članske iskaznice portala x-ica.com, s naznakom “Želim promo kod”. Na mail ćete dobiti svoj kod u obliku šesteroznamenkastog broja.

6

Unutar polja “Promo kod” potrebno je unijeti numerički kod nakon što se korisniku prikazuje cijena od 100,00 kn.

7

Nakon unosa „Promo kod“, sljedeća stranica je odabir plaćanja.

8

Uspješno provedeno plaćanje.

9

Ukoliko ne uspijete ostvariti popust sa kodom koji vam je omogućen potrebno je javiti se na mail podrska@dekod.hr te poslati kod s kojim niste mogli ostvariti popust.

Članovima Uprave rukometnog kluba PPD Zagreb ovim putem zahvaljujemo na plemenitoj socijalno društvenoj gesti kojom su pokazali da su istinski prijatelji studenata.

U ime portala x-ica.com i svih naših članova, zagrebašima želimo puno uspjeha u narednoj rukometnoj sezoni.

Komentari