Pet dana nema mladića iz Rijeke

Piše
Mateo Galić

Feb 04, 2020

Već pet dana traga se za 23-godišnjim mladićem iz Rijeke koji je posljednji put viđen u noći s četvrtka na petak. Tada se pozdravio s djevojkom i otišao u svoj stan, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Stipe Capan na dan nestanka na sebi je imao tamnoplavu jaknu, sive traperice, crnu majicu i crne cipele. Visok je 189 centimetara, mršav, ima 23 godine.

sasasa

Foto: Facebook/Nestali

Posljednji je put viđen 31. siječnja oko 1 ujutro.

“Teško je. To locirati na području Hrvatske, ne vjerujem, jer bi bilo evidentirano da je on izašao iz Hrvatske negdje van, znači kroz putovnicu ili osobnu. To bi bilo evidentirano. Za sad nije ništa evidentirano”, rekao je otac Anton Capan, prenosi RTL.

“Molim te, samo mi se javi da si dobro. Ako ti treba odmor i odmak od svega, razumijem. Ne moraš ništa nikome objašnjavati, ne moraš dolaziti. Samo mi se javi da znam da je sve u redu”, rekla je Stipina djevojka.

Prema informacijama nekih od ljudi koji su se toga dana družili sa Stipom Capanom, on je posljednji put viđen kada se zaputio prema stanu u kojem mu je prijavljeno mjesto boravišta, u Rijeci, u blizini centra grada.

Tko god zna nešto o nestanku Stipe Capana može se javiti na 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Komentari