Peter Hook & The Light na SuperUhu

Piše
Kristina Jelić

Apr 21, 2016

Na SuperUho dolaze i Peter Hook & The Light cover bend koji će izvesti antologijske albume Unknown Pleasures i Closer legendarne grupe Joy Division.

Vrijeme je za novu najavu, četrdeset godina nakon osnivanja jedne od najutjecajnijih grupa u povijest rock glazbe, Peter Hook & The Light će u Primoštenu na SuperUho festivalu odsvirati Unknown Pleasures i Closer, oba genijalna albuma nikad prežaljenih Joy Divisiona.

Točno 30 godina nakon Curtisove smrti Peter Hook sa svojim bendom The Light odlučio je u njegovu čast u matičnom Factory Clubu u Manchesteru pokušati izvesti studijske albume Unknown Pleasures i Closer. Ovako hrabar potez Petera Hooka mogao je biti ili genijalan ili potpuni debakl. Alkemija se vratila, Factory Club je rasprodan i Peter Hook and the Light krenuli su na turneju po cijelom svijetu puneći apsolutno svaku dvoranu i čineći sretnima na tisuće onih kojima su ovi antologijski albumi svojevremeno mijenjali živote.

Ulaznice po cijeni od 220 kuna mogu se kupiti do 18.lipnja, nakon čega će im cijena biti 250 kuna. Ulaznica za kamp, smješten u gustoj borovoj šumi, neposredno uz predivno primoštensko more, do istog će se datuma moći kupiti za 120 kuna, a nakon 18. lipnja koštat će 150 kuna.

Ulaznice možete kupiti na slijedećim mjestima:

Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2), Rijeka
dirty old EMPIRE * shop – label – festival – merchandise – booking(Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb

Ulaznice je moguće kupiti i putem internet servisa Dirty Old Shopa i Rockmarka.

Komentari