Saša Lozar i njegov glazbeni cabaret!

Piše
Jelena Prpoš

Apr 21, 2016

Pun adrenalina i s velikim nestrpljenjem glazbenik i radijski voditelj Saša Lozar čeka svoj prvi samostalni koncert. 

Početak karijere obilježio mu je sastav Saša, Tin i Kedžo, nastavio je uspješno ploveći radijskim vodama, strane mu nisu ni transformacije u ljepši spol zahvaljujući showu Tvoje lice zvuči poznato, a u eteru je i njegov novi singl Za nas dvoje.

Lijepa glazbena priča, glazbeni cabaret kako opisuje svoj nastup ovog petka u zagrebačkom Lisinskom u finalnoj je pripremi. Razrađuju se aranžmani, tu su i svakodnevne probe i liječenje treme na načine koje je Lozar ipak želio zadržati za sebe.

Na repertoaru su neke moje pjesme koje sam snimio kroz karijeru i pjesme koje su mi drage bilo stranih ili domaćih izvođača. Također se sprema jedna glazbena poslastica s Majom Posavec i Natali Dizdar te mali stand up s Lukom Bulićem. Naravno da i mali mix imitacija sa showa Tlzp neće izostati.

A kada je o imitacijama riječ, nemoguće je ne prisjetiti se Saše u ulozi Maje Blagdan, Jelene Rozge ili Beyonce.

Bilo je to fora i zabavno, ali toliko sam u TLZP showu bio žena da sam već s curama imao usklađene mjesečnice!

 

Foto: Nova tv, TLZP

Foto: Nova tv, TLZP

Da se najbolje ipak osjeća u svojoj koži i autorskim pjesmama dokazuje novim singlom. Za nas dvoje progovara o intimnim trenucima jednog muškarca koje proživljava prije no što svojoj odabranici izreče te dvije slatke riječi.

Ljubav ima milijun nijansi i kao takva stvarno je nepresušna inspiracija. Nema tu mudrosti i nema pameti kad srce ljubi oko ne vidi… Evo jedan od citata iz pjesme koji ju opisuje. “Za nas dvoje” je pjesma fenomenalnog autora Predraga Martinjaka Peggya u kojoj se mogu pronaći svi koji su u životu bili zaljubljeni, ali istovremeno u strahu zbog toga.

Foto: Mario Pavlović

Foto: Mario Pavlović

Saša se ne boji pokazati emocije. Posebice najužem krugu ljudi koji su mu ujedno i najveća potpora. Roditelji, brat, supruga, izvršna producentica i naravno kćerkica Eva.

 Kad bi vidio da je glazba veseli i da joj je to želja podržao bih je. Kao što bih podržao svaku njezinu odluku.

Svojih se, pak, glazbenih početaka u grupi Saša, Tin i Kedžo, ne srami. Upravo suprotno, ponosan je.

Ego je ok stvar sve do ne preraste u prepotenciju. Svi trebaju biti svjesni sebe i svojih nekih prednosti i talenata.

On je svojih talenata svjestan. No, još uvijek u potpunosti nije dosanjao svoj san. Kaže, ima tu još puno prostora za napredak. I dalje planira pjevati i zabavljati ljude, dovršiti album do kraja godine i uspješno usklađivati radijske, glazbene i obiteljske obaveze. Formula je, kaže ovaj multitalent, jednostavna.

Kad imaš posao zbog kojeg te ne hvata jeza onda je sve moguće.

Foto: Mario Pavlović

Komentari