Pridruži se kampanji HRVATSKA VOLONTIRA 2019.

Piše
Petra Haleš

svibnja 16, 2019

Velika nacionalna manifestacija “HRVATSKA VOLONTIRA” se polako približava te će se ove godine održavati od 22. do 25. svibnja.

Manifestacija HRVATSKA VOLONTIRA održava se već devetu godinu za redom i njome se želi ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav  doprinos cijeni. Na sudjelovanje u manifestaciji pozvane su sve neprofitne organizacije – organizatori volontiranja, da organiziraju volonterske aktivnosti koje će donijeti dobrobit za zajednicu u kojoj djeluju.

Putem linka https://www.hrvatska.volontira.vcz.hr/  možete prijaviti svoju volontersku aktivnost, ali i vidjeti koje su sve volonterske aktivnosti planirane i kojim gradovima na razini RH u cilju obilježavanja manifestacije.

Sloganom ovogodišnje manifestacije “Volontiramo  – gradimo zajednicu u kakvoj želimo živjeti” želi se naglasiti da čineći dobro za sebe, usrećujemo i druge ljude.

Članak je objavljen u sklopu projekta “Volonterski centar POZITIVA” kojeg provodi Udruga mladih “Mladi u EU” u partnerstvu sa Udrugom Ardura, Gradom Drnišem, Gradom Šibenikom te Gradom Skradinom.

Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari