HAZU daje stipendiju za upis na Harvardsko sveučilište

Piše
Dijana Šimunić

Jan 23, 2017

Zainteresirani kandidati se pozivaju da podnesu molbu Upravi HAZU sa svim potrebnim dokumentima, najkasnije do 17. veljače.

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti u Zagrebu (HAZU) objavila je mogućnost prijavljivanja za stipendiju studentima iz Republike Hrvatske u akademskoj godini 2017./2018. na bilo kojoj školi ili odjelu Harvardskoga sveučilišta.

HAZU je ovlašten za predlaganje kandidata za dodjeljivanje stipendije iz Fonda Zlatko i Joyce Baloković Scholarship za poslijediplomski studij na Harvardskom sveučilištu. Zainteresirani kandidati trebaju podnijeti molbu s potrebnim dokumentima, a zatim nadležni organ Harvardskoga sveučilišta povrđuje kandidate, dozvoljava upis i određuje visinu stipendije.

Svi dokumenti, osim preporuka koje mogu biti i na engleskom jeziku, dostavljaju se na hrvatskom jeziku na adresu Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Trg N. Š. Zrinskog 11, Zagreb, u papirnatom obliku i u elektronskom obliku na adresu djbuzimski@hazu.hr.

Natječaj je otvoren do 17. veljače, a dodatne informacije se mogu dobiti na e-mail adresi djbuzimski@hazu.hr ili na brojeve telefona 01/4895 142 i 01/4895 170.

Više informacija nalazi se na linku.

Komentari