Putopisna tribina i izložba Jurice Galića Juke

Piše
Kristina Jelić

Apr 25, 2016

Nova putopisna tribina i izložba fotografija popularnog blogera, autora portala TheMladichi.com, Jurice Galića Juke održat će se u srijedu, 27. travnja, u Info zoni.

Indokineska avantura Jurice Galića Juke nastavit će se u srijedu, 27. travnja, u Info zoni. Juka je u društvu Tonija Marušića u veljači i ožujku obišao 12 gradova i mjesta u četiri države – Tajlandu, Kambodži, Laosu i Vijetnamu. U Info zoni će u 19:30 sati otvoriti izložbu fotografija nastalih na putovanju, a od 20 sati ispričat će najzanimljivije anegdote, podijeliti dojmove o ljudima i državama te dati korisne savjete za sve koji se odluče zaputiti u taj dio svijeta.

indokina_jurica_galic_02

Htjeli smo vidjeti istinski život, nekakva mirnija mjesta, autentičnija, htjeli smo vidjeti kako je prespavati u džungli, kako je spavati u špilji i obići neka plemena koja još žive na starinski način, objasnio je Juka razloge njihovog putovanja na kojem su ulazili u područje krokodila, brojali ubijene šišmiše, preživjeli napad krda bivola te spavali u trećoj najvećoj špilji na svijetu.

indokina_jurica_galic_010

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Photo galerija (11 slika)

Komentari